Esports

Vela

Natalia Garcia, Santi Alberto i Joan Fargas del CN Cambrils formaran part de la selecció catalana d'Optimist al campionat d'Espanya

Per Redacció

Foto de grup de la selecció catalana d'Optimist
Foto de grup de la selecció catalana d'Optimist | Cedida

Els regatistes del Club Nàutic Cambrils –Natalia Garcia, Santi Alberto i Joan Fargas– entren a formar part de la selecció catalana d’Optimist gràcies als seus bons resultats, després de participar en les tres regates classificatòries. L'última ha estat la IV Guíxols Cup, celebrada aquest passat cap de setmana. Les anteriors van ser les del Balís i Salou. 

A la prova hi van prendre part un total d'onze regatistes del Club Nàutic Cambrils: Natalia Garcia, Miguel Garcia, Guillem Mateu, Mar Fernández, Koldo Urrutia, Ricardo de March, Joan Fargas, Santi Alberto, Oriol Ramon, Zsombor Denes i Barnabàs Denes. De tots ells, tres han estat els afortunats en entrar a formar part de la selecció catalana. Cal dir que Zsmobor Denes s’hi ha quedat a les portes per 5 punts.

La competició va començar dissabte. Una jornada en la qual es van poder celebrar quatre proves. Diumenge, en canvi, per falta de vent, només se’n va poder realitzar una. En Grup 1, Zsombor Denes va quedar 10è, Joan Fargas 13è, Albert Santiago 17è, Natalia Garcia 21a i Ricardo de March 30è. En Grup 2 Mar Fernández pujava a la primera posició del pòdium com a vencedora absoluta i 1a A. L’acompanyava en tercera posició Koldo Urrutia, que a més va ser segon en categoria A. La resta de regatistes van ser Barnabàs Denes, que va quedar 7è, Miguel Garcia 13è, Guillem Mateu 14è i Oriol Ramon 22è.

La selecció catalana d’Optimist participarà al Campionat d’Espanya d’Optimist que se celebrarà al Reial Club Nàutic de València del 14 al 19 d’abril.

Mar Fernández en la primera posició del pòdium com a vencedora absoluta i Koldo Urrutia en el tercer lloc

 

Comenta aquest article