Informació general, Eleccions Municipals 26M

Eleccions municipals

L'ADN Cambrils i Ara Reus formalitzen l'acord de col·laboració entre les dues formacions municipalistes

Per Berta Ruiz

D'esquerra a dreta: el president d'Ara, Josep M. Pujol; l'alcaldable de l'ADN Cambrils, Tomás García i l'alcaldable d'Ara Reus, Dani Rubio
D'esquerra a dreta: el president d'Ara, Josep M. Pujol; l'alcaldable de l'ADN Cambrils, Tomás García i l'alcaldable d'Ara Reus, Dani Rubio | Berta Ruiz

L'ADN Cambrils i Ara Reus van formalitzar, ahir al vespre al restaurant l'Indret de Cambrils, l'acord de col·laboració entre ambdues formacions municipalistes. L'objectiu del conveni és promoure projectes en comú en benefici dels dos municipis, unir esforços i crear un espai de treball conjunt. A l'acte hi van ser presents l'alcaldable de l'ADN Cambrils a les properes eleccions municipals –Tomás García–, l'alcaldable d'Ara Reus –Dani Rubio– i el president d'Ara, Josep Maria Pujol.

Segons va explicar Tomás García a revistacambrils.cat, “nosaltres treballem a l'àmbit municipal i vam veure que ells també portaven la mateixa sinergia. Des d'aquest concepte van fer diverses reunions i vam veure que era bo fer una col·laboració conjunta i fer propostes positives per al nostre municipi. Actualment estem treballant i de cara a la campanya portarem algun projecte comú entre Ara Reus i l'ADN Cambrils, principalment dins de l'àmbit tecnològic i impulsar la implantació d'empreses al municipi perquè puguin donar treball”.

Josep M. Pujol (president d'Ara): "Que tot parteixi del municipi i que l'acció municipi derivi de la gent de Cambrils o de Reus"

Per la seva part, el president d'Ara –Josep M. Pujol– va destacar que, “tenim un perfil municipalista; és la força de l'Ara que vol estendre's a Catalunya i vol fer que els municipis puguin autogestionar-se pensant en la gent del municipi, sense dependre de Barcelona o Madrid. Que tot parteixi del municipi i que l'acció municipi derivi de la gent de Cambrils o de Reus i de totes les altres ciutats en les què hi està l'Ara. Volem aprofitar les sinergies pensant en el Consell Comarcal o en la Diputació, per poder arribar a aquestes institucions des del municipi, arribar des de baix fins a dalt”.

A l'acte de presentació d'ahir, Dani Rubio va reafirmar l'acte de col·laboració entre els dos municipis “que estan tan junts i que s'assemblen tant. Fem aquest agermanament per donar-nos la mà i canviar les coses des del consistori. El món el canvien quatre bojos i aquí hi ha quatre bojos que han fet un pas endavant, un pas valent. Des de l'ADN Cambrils i des d'Ara Reus mirarem d'aconseguir molts èxits i millorar la nostra vida a través de polítiques més properes en els diferents àmbits: turisme, esports, benestar, promoció... Tenim aquesta voluntat municipalista sense dependre de Barcelona o Madrid. Decidir com volem que sigui el municipi de Cambrils o el de Reus des de la llibertat”. En aquest punt, Rubio va posar l'exemple de projectes comuns que ja comparteixen Cambrils i Reus com l'aplicació Aparcar i va apostar per iniciatives similars que es podrien impulsar “en benefici de tot el territori”.

Comenta aquest article