Informació general, Eleccions Municipals 26M

Eleccions municipals

Ivan Sanz serà l'alcaldable de l'Assemblea de Cambrils a les eleccions municipals

Per Redacció

Membres de l'Assemblea de Cambrils
Membres de l'Assemblea de Cambrils | Cedida

Després del període de primàries realitzat per l'Assemblea de Cambrils durant aquest mes de febrer, Ivan Sanz serà la persona que encapçalarà la candidatura de la formació "municipalista, feminista i ecologista" –segons han anunciat en un comunicat de premsa– a les eleccions municipals del proper mes de maig. La ratificació final del candidat va tenir lloc aquest passat dimecres, durant la celebració d’una assemblea extraordinària on es va votar favorablement la proposta de Sanz.

En una sessió de debat es va repassar tota la feina portada a terme durant aquests quatre anys de mandat, i es van plantejar els objectius de futur amb la mirada posada en el proper cicle polític. Es va acordar reforçar i donar continuïtat al projecte social i progressista de l'Assemblea de Cambrils, "sempre posant l'èmfasi en la necessitat de situar als veïns i veïnes del municipi en el centre de l'acció política". Segons el comunicat de l'AdC, "es va marcar com a prioritat el fet d'acabar amb el bloqueig institucional dels últims quatre anys, i proposar un model de ciutat inclusiu i solidari, on tothom càpiga, i on ningú es quedi enrere. Tot plantejat des de l'esperit originari de la radicalitat democràtica, principi bàsic i imprescindible, sobre el qual es va construir l’espai de confluència de l'Assemblea de Cambrils".

Propostes col·lectives

En la seva intervenció, Sanz va insistir en el fet que "les propostes per transformar a Cambrils i les seves institucions s’han d’elaborar de manera col·lectiva. A partir d’iniciatives ja existents, però també d’altres que haurem d’anar construint amb les veus dels moviments socials i veïnals, amb treballadors i treballadores de diferents sectors i, principalment, amb el conjunt de la ciutadania.

Segons va manifestar l'alcaldable de l'AdC, "els habitants de Cambrils estimem la nostra ciutat. La seva diversitat, el seu esperit acollidor i obert, la vitalitat i el caràcter reivindicatiu de la seva gent. És per això que estem obligats i obligades, un cop més, a oferir un projecte polític que empoderi socialment el municipi, tenim l'obligació d’oferir una proposta política que il·lusioni Cambrils i on tothom tingui lloc. Entre tots tot".