Informació general

Concentració

Els Avis i Àvies fan una crida a la vaga general

Les concentracions més properes que es faran avui tindran lloc aquest matí, a 2/4 d'1 a la plaça del Mercadal de Reus i a les 7 de la tarda a la plaça de la Font de Tarragona

Per Lluís Rovira i Barenys

Els Avis i Àvies, amb les fotos dels presos polítics
Els Avis i Àvies, amb les fotos dels presos polítics | Lluís Rovira i Barenys

La concentració dels Avis i Àvies, ahir, a la plaça de la Vila es va iniciar amb el recordatori de la vaga d'avui fent una crida a aturar-ho tot i a participar a les diferents manifestacions que hi haurà durant el dia d'avui. Les concentracions més properes tindran lloc aquest matí, a 2/4 d'1 a la plaça del Mercadal de Reus i a les 7 de la tarda a la plaça de la Font de Tarragona. El portaveu dels Avis i Àvies, Manel Palacios, també va fer una crida per a que una representació del col·lectiu cambrilenc vagi a Mont-roig a donar suport als Avis i Àvies d'aquella localitat.

Després dels comunicats els Avis i Àvies van cantar l'Estaca i es van posar en marxa per a fer el recorregut per les immediacions del mercadet ambulant, sortint de la plaça de la Vila pel carrer de Gimbernat fins al passeig d'Albert, carrer de l'Hospital i retornar fins a la plaça de la Vila. Durant el recorregut es van proclamar les consignes habituals per la llibertat dels presos polítics. Un cop a la plaça, es va cantar els Segadors i es va donar per acabada la concentració setmanal.

Els Avis i Àvies, ahir, a l'arribada a la plaça de la Vila / Foto: Lluís Rovira i Barenys

 

Comenta aquest article