Atletisme

Pere Ferrando es penja la medalla d'argent al pentatló en el campionat de Catalunya màster

Pere Ferrando en una de les proves del campionat
Pere Ferrando en una de les proves del campionat | Cedida

El passat diumenge 17 de febrer es va disputar a la Pista Coberta de Catalunya de Sabadell el Campionat de Catalunya Màster individual i de proves combinades. El Club Atletisme Cambrils va estar representat pel Pere Ferrando, que va assolir la medalla d’argent al Pentatló amb una puntuació final de 1.255 punts.

Control Febrer

Per altra banda, el dissabte 16 de febrer es va disputar a l'Estadi d’atletisme de Valls el Control Febrer d'atletisme a l'aire lliure.17 atletes del Club Atletisme Cambrils hi van prendre part, quatre dels quals van assolir posicions de podi:

CATEGORIA S-10

• La Noa Antón assolia la 1a posició als 60 m. llisos amb una marca de 9”6

• L'Alba Guijarro assolia la 2a posició als 60 m. llisos amb una marca personal de 10”0

Amb aquests resultats, ambdues atletes assolien les marques mínimes per a participar al Campionat de Catalunya S-10.

CATEGORIA S-14

• La Diana Ladrón assolia la 2a posició al llançament de pes amb una marca personal de 10.17 m.

Amb aquest resultat, la Diana assolia la marca mínima per a participar al Campionat de Catalunya S-14 de Pista Coberta.