Cultura

Exposició

Sis fotògrafs cambrilencs immortalitzen la gastronomia local a l'exposició «Ens ve de gust Cambrils»

Per Berta Ruiz

Un moment de l'acte d'inauguració de l'exposició a la sala Àgora, el passat divendres
Un moment de l'acte d'inauguració de l'exposició a la sala Àgora, el passat divendres | Berta Ruiz

El passat divendres al vespre s'inaugurava a la Sala Àgora de l'Ajuntament de Cambrils, l'exposició fotogràfica titulada "Ens ve de gust Cambrils", acte amb el qual es tancava la 3a Biennal D'Art Contemporani Gastronòmic. A la mostra hi han participat sis fotògrafs membres de l'Agrupació Fotogràfica de Cambrils: Pilar Gonzalvo –que també n'és la comissària–, Miguel Bernús, Loren Sanz, Josep M. Ferran, Jordi Tremosa, Luis Salguero,

A les imatges exposades, tots sis fotògrafs immortalitzen –en blanc i negre i també en color– diferents moments de la gastronomia cambrilenca: des dels vermuts que podem fer gaudint del sol davant del mar, fins a les jornades gastronòmiques de la galera i de la carxofa o el quefer i el treball dels alumnes a les cuines de l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils. Tots ells capten l'essència del producte o de l'elaboració que fan de Cambrils tot un referent gastronòmic.

L'acte d'inauguració de l'exposició –que es podrà visitar fins el 22 de març– va anar a càrrec de l'alcaldessa –Camí Mendoza–, el regidor de Cultura –Lluís Abella– i la comissària i fotògrafa, Pilar Gonzalvo.

Diferents imatges de l'exposició fotogràfica

 

Comenta aquest article