Vela

Alicia Fras i Maria González del CN Cambrils es fan amb la plata en categoria femenina a la MedSailing Eurocup de 29er

Les regatistes del CN Cambrils Alicia Fras i Maria González en la segona posició del podi | Cedida

Les regatistes del Club Nàutic Cambrils –Alicia Fras i Maria González– van aconseguir, el passat diumenge a la tarda, penjar-se la medalla de plata de la categoria femenina de la MedSailing Eurocup de 29er celebrada al CN El Balís. Tot i que el poc vent va ser el protagonista en l'última jornada, les regatistes del club cambrilenc van aconseguir una desena posició a la classificació general en la que hi van competir una flota de 79 embarcacions, sent una de les edicions més exitoses de la competició.

Alicia Fras i Maria González segueixen sumant èxits després d’un inici d’any més que positiu amb l’obtenció, el passat 1 de febrer,  del títol de Millor regatista de l’Any en els premis entregats per la Federació Catalana de Vela.