Informació general

Ocupació

L'Ajuntament de Cambrils posa en marxa el nou programa d'orientació laboral Ubicat

Per Redacció

Cartell del programa d'orientació laboral Ubicat
Cartell del programa d'orientació laboral Ubicat | Cedida

El Departament de Polítiques Actives d’Ocupació de l'Ajuntament de Cambrils ha posat en marxa el programa d’orientació laboral Ubicat del Servei d’Ocupació de Catalunya de la Generalitat. El nou servei d’acompanyament a la inserció i suport ocupacional s’adreça a persones desocupades, inactives o persones treballadores, preferentment les que es troben en una situació de precarietat.

Ubicat és un programa innovador propi de Catalunya que es desenvolupa amb el finançament del Ministeri d’Ocupació i Afers Socials mitjançant els fons de la Conferència Sectorial de Relacions Laborals i d’Ocupació. L’objectiu és atendre de manera personalitzada a cada persona participant per ajudar-la en la recerca activa de feina o formació i millorar la seva ocupabilitat.

Per participar al programa Ubicat cal estar registrat al SOC com a demandant de feina o com a millora d’ocupació. Les persones interessades es poden dirigir a l’Ateneu Juvenil de Cambrils (avinguda Horta de Santa Maria, 14). Es preveu oferir itineraris individuals a 25 persones per analitzar la seva ocupabilitat, definir el seu projecte professional i acompanyar-les en la recerca de feina.

 

Comenta aquest article