Informació general, Eleccions Municipals 26M

Eleccions municipals

Primàries Cambrils farà l'acte públic de presentació dels candidats, demà, al Centre Cultural

Per Redacció

Cartell de l'acte que tindrà lloc demà a la tarda al Centre Cultural
Cartell de l'acte que tindrà lloc demà a la tarda al Centre Cultural | Cedida

Demà divendres, a les 19:30 hores a la sala d’actes del Centre Cultural, es farà l’acte públic de presentació dels candidats que participaran al procés de Primàries Cambrils. En aquest acte, que comptarà amb la presència de l’advocat reusenc Lluís Gibert, impulsor de les Primàries Reus, els candidats faran una breu presentació personal i exposaran les seves motivacions per presentar-se. Tot seguit, s’obrirà un torn de paraula per tal que els assistents puguin fer-los preguntes i plantejar qüestions i dubtes que puguin sorgir en torn de les Primàries.

Primàries Cambrils, procés impulsat inicialment per la territorial cambrilenca de l’ANC, compta ja amb 280 votants registrats i té com a objectiu superar els 300 electors que, un cop registrats, podran votar els candidats el proper 23 de febrer. Un cop confeccionada la llista, seran els mateixos electors que juntament amb els candidats confeccionaran el programa electoral amb el qual es presentarà la llista a les eleccions municipals del proper mes de maig.

L’acte és públic i obert a tothom. Tothom qui encara no estigui registrat com a elector i vulgui ser partícip d’aquest procés, inclusiu, transparent i 100% independentista, podrà registrar-se i validar el registre des de les 18:00 i fins a l’inici de l’acte al mateix Centre Cultural.

Després d’aquest acte, Primàries Cambrils continuarà amb la seva activitat al carrer per tal de fer visible aquesta candidatura a tota la ciutadania. Així, dissabte al matí muntarà una parada informativa a la plaça Josep Martí i Nolla i diumenge d’11 a 14, al passeig de llevant, davant del Regueral. Així mateix, es pot seguir l’activitat d’aquest moviment a través de les xarxes socials on és present.

Comenta aquest article