Esports

Solidaritat

Les entrades de la 7a edició del Pedals Non Stop ja estan a la venda

L'esdeveniment solidari tindràlloc el 31 d'agost al Passeig de les Palmeres

Per Redacció

Darrera edició del Pedals Non Stop, el passat mes de setembre
Darrera edició del Pedals Non Stop, el passat mes de setembre | Berta Ruiz

La setena edició del Pedals Non Stop ja està en marxa. Tindrà lloc al Passeig de les Palmeres, el dia 31 d’agost a les 17 hores de la tarda, i les entrades ja estan a la venda al web oficial de l’esdeveniment des de divendres passat. Enguany, hi haurà 500 bicicletes, 150 més que l’edició de l’any anterior. L’objectiu d’aquest certamen solidari és donar la màxima quantitat possible a l’Hospital Sant Joan de Déu, dedicat a la investigació contra el càncer infantil. L’any passat, la xifra final va escalar fins els 3.200 euros.

L’entrada té un preu de 20 euros. A partir del mes de maig, costaran 23 euros i, a partir de juliol, 25 euros. A banda de poder pedalejar contra el càncer, les entrades inclouen la samarreta oficial del Pedals Non Stop 2019, així com una motxilla “welcome pack” d’avituallament –inclourà fruita, aigua, begudes isotòniques i barretes energètiques–.

Els 20 instructors dirigiran la sessió de cycling des d’un escenari, acompanyat d’una pantalla gegant. Aquest any la infraestructura de so serà el triple de gran que l’any passat, i hi haurà algunes sorpreses al llarg de la jornada. A més, s’amplien les zones d’avituallament –i, per exemple, hi haurà dos punts de subministrament d’aigua per als esportistes-. S’ampliaran també la seguretat i hi haurà més staff d’organització.

El mateix matí del dia 31 hi haurà una altra activitat que encara està pendent de confirmació. Els instructors lluiran un equipament nou, aprofitant que enguany canvia el color corporatiu de Pedals Non Stop: passa de ser negre i groc a ser verd militar i taronja. Tot per celebrar el setè aniversari d’aquesta cita solidària i esportiva davant del mar. A més, com cada any, hi haurà l’stand de l’Hospital Sant Joan de Déu, que tindran a la venda els seus productes solidaris. També hi haurà el punt de merchandising oficial del Pedals Non Stop, amb la roba oficial de l’esdeveniment.

Comenta aquest article