Atletisme

Medalla de bronze de Nuria Caballero en salt de llargada al campionat de Catalunya sub-20

Per Pere Ferrando

Nuria Caballero en la prova de salt de llargada, a Sabadell
Nuria Caballero en la prova de salt de llargada, a Sabadell | Cedida

El passat diumenge es va disputar, a la Pista Coberta de Catalunya de Sabadell, el Campionat de Catalunya S-20. La competició està restringida als 8 millors atletes catalans de cada prova en concursos i als 16 millors atletes catalans en cadascuna de les curses. Tot i l'exigència, tres van ser els representants del Club Atletisme Cambrils que van estar seleccionats per a poder-hi participar.

Nuria Caballero

A la prova de salt de llargada assolia la medalla de bronze amb un millor salt de 5.33 m. La Nuria va començar la competició amb dos salts nuls que complicaven la permanència a la competició. Amb un tercer nul hagués quedat eliminada. Però va ser, precisament, al tercer salt on va assolir la marca que li donava un lloc al podi.

Més tard va participar al triple salt, on assolia la 4a posició amb un millor intent de 10.59 m..

Jennifer Molano

Prenia part a la prova de llançament de pes, assolint la 10a. posició amb un millor intent de 7.21 m. La grip que la va allunyar dels entrenaments també ho va fer del seu millor rendiment..

Jan Monserrate

Estava convocat a la prova dels 60 m.ll., però la grip va impedir que pogués participar.

Fase Prèvia del Campionat de Catalunya de Relleus cadet

Per altra banda, atletes del Club Atletisme Cambrils van participar a la Fase Prèvia del Campionat de Catalunya de Relleus de les categories S-14 i S-16, que es va disputar dissabte passat a la Pista Coberta de Catalunya de Sabadell,

El club va presentar un equip femení a cada categoria. La seva participació és una aposta de futur, donat que a l'equip S-14 totes les integrants de l'equip són de 1r any de la categoria. En el cas de l'equip S-16, tres d'elles són de 1r any. En aquesta categoria la distància dels relleus era 4 x 300, una novetat donat que, fins fa dues temporades, la distància era de 4 x 200. Per tant, la marca de 3'21"82 és una referència com a rècord a batre al proper Campionat de Catalunya.