Futbol sala

El Mediterrani surt escaldat de la pista de la Sentiu

Imatge del partit de la primera volta entre el Mediterrani i La Sentiu, disputat el passat mes d'octubre | Lluís Rovira i Barenys

Futbol sala             Divisió d'Honor Catalana      Grup 3

O.C. La Sentiu 7 - CFS Mediterrani 1

Resultat massa inflat atenent al que es va viure a la pista de La Sentiu i que va acabar amb una severa derrota del Mediterrani. La primera part va ser molt igualada i els locals es van avançar al marcador amb un xut enverinat de fora de l’àrea al minut 5. Els visitants ho van intentar de totes les maneres possibles, però no van trobar la manera d’aconseguir el premi del gol i amb l'1 a 0 es va arribar a la mitja part. Ja a la segona meitat, el Mediterrani va sortir molt endollat a la pista, decidits a remuntar el partit, però era l’equip local qui, en la primera ocasió que van tenir, van fer el 2 a 0. Els cambrilencs, en lloc de rendir-se, van continuar treballant de valent, i només un minut després, Albert Chàfer retallava distàncies, aprofitant una malentesa de La Sentiu en una sacada de banda.

A partir d’aquí va succeir el que ve sent la tònica habitual de la temporada. El Mediterrani és un equip a qui li costa molt materialitzar les ocasions de gol, però que dóna tot tipus de facilitats a l’hora d’encaixar-ne. I és així com al minut 25, un gol de falta on no es van entendre la barrera i el porter del Mediterrani, acabava d’enfonsar les il·lusions de l’equip. Un gol més al minut 35 i uns altres tres al minut 39 de partit, jugant amb un jugador menys i amb porter jugador.

Després d'aquest resultat, el Mediterrani ocupa el vuitè lloc de la classificació. Aquest proper dissabte el Mediterrani juga a casa davant l'Alcoletge.