Vela

Marcelo Cairo, subcampió de la Copa d'Espanya de Làser Standard a la Olympic Week de la Comunitat Valenciana

Imatge d'arxiu del regatista del CN Cambrils, Marcelo Cairo
Imatge d'arxiu del regatista del CN Cambrils, Marcelo Cairo | Cedida (Laura Carrau)

El regatista del Club Nàutic Cambrils, Marcelo Cairo, es va proclamar aquest passat diumenge subcampió de la Copa d’Espanya Sub-21 de Làser Standard a la Olympic Week de a Comunitat Valenciana que es va celebrar entre el 7 i el 10 de febrer. La competició, que es va dur a terme a quatre seus –Alacant, Torrevieja, Jàvea i València–, va acollir un total de 95 proves que van estar marcades per la variant de condicions meteorològiques que van condicionar el programa i no ho van posar gens fàcil als regatistes.

En la categoria de Làser Standard la general va estar molt igualada amb marges molt curts entre els cinc primers classificats. Finalment, Marcelo Cairo –que recordem aquest any ha fet el sal de Làser Radial a Làser Standard–, va aconseguir una meritòria setena posició a la general i una segona posició en la categoria sub-21, fent-se així amb el segon lloc del podi de la Copa d’Espanya.

Recordem que la Olympic Week és una regata que s'ha consolidat en el calendari de regates de classes olímpiques i és un punt de trobada per a la preparació no només dels regatistes que es troben en el seu cicle olímpic sinó també per a totes les joves promeses tant a nivell nacional com internacional.