Informació general

Manifest

El CDR Cambrils desmenteix que sigui l'autor d'uns cartells que amencen de mort a «qui tregui llaços grocs»

Segons el CDR Cambrils, és lamentable que als feixistes "no els hi quedin més recursos i arguments que intentar suplantar la nostra identitat"

Per Redacció

Cartells a la tanca de la plaça del Pòsit en l'encartellada que el CDR va fer aquest passat dimarts al vespre
Cartells a la tanca de la plaça del Pòsit en l'encartellada que el CDR va fer aquest passat dimarts al vespre | Cedida

El CDR Cambrils ha emès un comunicat per desmentir l'autoria d'uns cartells que ahir es van escampar per Cambrils i en els que hi posava: "Si treus llaços grocs et matarem, feixista de merda. Ets un invasor no desitjat i dintre de poc et farem fora. CDR et demana que no treguis símbols i no creïs odi". Aquests cartells estaven signats amb un logo de CDR Catalunya i una bandera negra.

Segons el CDR Cambrils, "aquests cartells s'han començat a difondre per grups de pares d'escoles i volem desmentir que el CDR Cambrils hagi dut a terme aquesta acció". En el manifest, el CDR Cambrils lamenta que "en primer lloc, no els hi quedin més recursos i arguments que intentar suplantar la nostra identitat. L'únic objectiu d'aquests feixistes és el d'intentar- nos ficar al mateix nivell que ells. Dimarts passat vam realitzar una encartellada al municipi i aquest cartell ha començat a córrer avui. Dels cartells penjats dimarts, gairebé no en queda cap. Som conscients que al nostre municipi la llibertat d'expressió només serveix per a una banda. En segon lloc, les expressions utilitzades, deixen molt que desitjar, i tothom que ens coneix sap que mai ho haguéssim escrit així i molt menys amenaçant a ningú".
Finalment, el manifest del CDR Cambrils acaba dient que "en les accions realitzades al nostre municipi mai signem en nom del CDR Catalunya i tampoc hem utilitzat mai la bandera negra per signar res. Dit això, creiem que no és necessari justificar-se més".

Missatge del cartell que s'ha volgut atribuir als CDR

 

Comenta aquest article