Informació general

Formació

L'Ateneu Juvenil acull un curs sobre xarxes socials i TIC per fomentar la participació juvenil

Per Redacció

Participants al curs de formació sobre xarxes socials i noves tecnologies
Participants al curs de formació sobre xarxes socials i noves tecnologies | Cedida

L’Ateneu Juvenil de Cambrils va acollir, dimarts, un curs sobre xarxes socials i TIC pel foment de la participació juvenil organitzat per la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya. La formació s’adreça a ens locals o comarcals que pretenguin millorar la seva estratègia participativa a través de la incorporació de les xarxes socials i les TIC.

El curs impartit pel pedagog Cesc Gasulla va consistir en tres sessions comunes i una sessió individualitzada amb professionals de cada municipi, que es van dur a terme entre l’11 de desembre i el 5 de febrer. El curs ha format un total de nou tècnics dels Ajuntaments de Cambrils, Riudoms, Montbrió, La Selva del Camp i Falset i dels Consells Comarcals de l’Alt Camp i el Priorat.

La formació s’emmarca en el programa KNKTA’T d’assessorament específic en xarxes socials i TIC a través de personal expert. Consisteix a analitzar la situació de partida i fer propostes de millora del posicionament i l’estratègia a les xarxes socials i la utilització d’eines 2.0 per ajudar a fomentar la participació de la gent jove. L’objectiu és capacitar els i les professionals de joventut per l’anàlisi i la planificació de les xarxes socials i les TIC com a eina complementària a la creació de nous espais de participació que ajudi a accedir a una major diversitat i nombre de joves, i com a instrument per millorar la dinamització juvenil i els processos participatius.

Un moment del curs impartit a l'Ateneu Juvenil

 

Comenta aquest article