Atletisme

Novena posició de Nuria Caballero a la prova de salt de llargada del campionat de Catalunya absolut

Nuria Caballero en la prova de salt de llargada
Nuria Caballero en la prova de salt de llargada | Cedida

El passat 27 de gener es va disputar, a la Pista Coberta de Catalunya de Sabadell, el Campionat de Catalunya absolut. Com a representant del Club Atletisme Cambrils hi va participar la Nuria Caballero. Ho feia a la prova de salt de llargada, assolint la 9a. posició amb un millor salt de 5.43 m. que suposava ser un nou rècord de Cambrils tant de la categoria S-20 a la que pertany com de l'absoluta. Tanmateix, aquesta marca li permetrà participar al Campionat d'Espanya S-20 de pista coberta que es disputarà el 3 de març a Madrid.

Control Gener 2

Per altra banda, el dissabte 26 de gener, es va disputar a l'Estadi d’atletisme de Camp Clar el Control Gener 2 d'atletisme a l'aire lliure. 13 atletes del Club Atletisme Cambrils hi van prendre part, cinc dels quals van assolir posicions de podi:

CATEGORIA S-14

• La Sofía Rubio assolia la 2a posició al salt d'alçada amb una marca personal de 1.38 m.

Amb aquest resultat, la Sofía assolia la marca mínima per a participar al Campionat de Catalunya S-14 de Pista Coberta i a l’Aire Lliure.

CATEGORIA S-16

• La Maria Taggi assolia la 1a posició als 1.000 m. llisos amb una marca personal de 3'20”0

• L'Astrid Arias assolia la 1a posició als 60 m. llisos amb una marca de 8”4

• La Sofía Caballero assolia la 3a posició als 60 m. llisos amb una marca personal de 8”6

Amb aquest resultat, la Maria assolia la marca mínima per a participar al Campionat de Catalunya S-16 de Pista Coberta i a l’Aire Lliure.