Societat

Solidaritat

Prop de 500 persones passen pel vermut i maquillatge solidari en favor de la Lliga Contra el Càncer

Per Redacció

Un moment del maquillatge solidari que es va fer al Parc Lounge del parc del Pescador, diumenge al matí
Un moment del maquillatge solidari que es va fer al Parc Lounge del parc del Pescador, diumenge al matí | Berta Ruiz

La Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l’Ebre i la maquilladora cambrilenca Rebeca Torres van organitzar, aquest passat diumenge al matí i migdia, una sessió de maquillatge i vermut solidari al Parc del Pescador. Les maquilladores que van participar a l'acte van ser: la cambrilenca Rebeca torres, Alba Armada, Carlos Mora, Eva García, Ingrid Galindo, Isabel Curotto, Yolanda Fernández, Andrea Casadevall, Sandra Robledo, Laura del Hoyo, Mercè Alay i Montserrat García.

Donat l'intens vent que va bufar aquest diumenge, l'activitat es va fer a l'interior del Parc Lounge Cambrils, en comptes de fer-ho a la terrassa. La resposta de la gent va ser molt positiva i durant el matí van passar prop de 500 persones que van fer un vermut o es van maquillar –amb una aportació solidària de 5 euros–, mentre que per als més petits també hi va haver un espai de pinta cares solidari. Per amenitzar el vermut –gràcies a la col·laboració de Casa Mariol– hi va haver la música de DJ Discomovil Tarragona.

Des de la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l’Ebre han valorat molt positivament l'acollida d'aquest acte, així com la implicació de tots els col·laboradors, maquilladors i maquilladores que van participar-hi i de les empreses que van donar el seu suport en aquest esdeveniment. La bona acollida de la jornada "els esperona per poder organitzar una nova edició de cara a l'any vinent".

Es va fer una sessió de pinta cares per als més petits