Esports

Futbol

El Cambrils Unió deixa escapar els tres punts davant el Lleida B i encadena dues derrotes seguides

Per Redacció

El Cambrils Unió va caure derrotat, el passat dissabte a la tarda, contra el Lleida Esportiu B
El Cambrils Unió va caure derrotat, el passat dissabte a la tarda, contra el Lleida Esportiu B | Berta Ruiz

Futbol            Primera Catalana            Grup 2

Cambrils Unió 1 - Lleida Esportiu B 3

El Cambrils Unió no va poder sumar els tres punts davant un rival directe com és el Lleida Esportiu B, en el partit que es va disputar a l'estadi municipal cambrilenc aquest passat dissabte a la tarda. El vent va condicionar el duel entre cambrilencs i lleidatans. El Lleida B es va avançar en el marcador, al minut 10 de partit, amb una recuperació de pilota en posicions avançades. El xut del davanter lleidatà es va estavellar al pal però un altre jugador de l'equip contrari va aprofitar el rebot i va marcar. Amb aquest resultat es va arribar a la mitja part. A la represa, en una acció de pilota aturada, Erik va aconseguir empatar, al minut 55. Cinc minuts després, el Lleida B tornava a agafar avantatge i marcava l'1 a 3.

El Lleida B no es va conformar i va seguir treballant en atac per segellar el triomf. Cinc minuts després la insistència va tenir la seva recompensa. Una gran paràbola enverinada d'un jugador lleidatà va ser desviada per un defensa cambrilenc i va acabar enviant la pilota al fons de la xarxa. El resultat ja no es va moure i d'aquesta manera el Cambrils perdia a casa després de la derrota de la setmana anterior a Mollerussa.

Després d'aquest resultat, el Cambrils Unió continua a les places de descens, amb 19 punts, però a només un punt de la salvació ja que hi ha molts equips a pocs punts de separació des de mitja taula cap avall. Aquest proper cap de setmana, el Cambrils Unió juga al camp de l'Igualada, equip que ocupa la sisena posició, amb la intenció de trencar la ratxa dolenta dels dos darrers partits.

Comenta aquest article