El Reus B Cambrils es retroba amb la victòria després de vèncer per la mínima a la UE Horta

Un moment del partit entre el Reus B Cambrils i l'Horta, ahir al migdia
Un moment del partit entre el Reus B Cambrils i l'Horta, ahir al migdia | Berta Ruiz

Futbol               Tercera Divisió         Grup 5

Reus B Cambrils 1 - UE Horta 0

El Reus B Cambrils es va imposar per la mínima (1-0) a la Unió Atlètica Horta i torna al camí de la victòria després de cinc jornades sense poder fer-ho. L'equip d'Albert Company va realitzar un gran partit davant un rival que no va posar les coses gens fàcils. El conjunt roig-i-negre va sortir des del primer minut en busca del gol del triomf. Només començar, al minut 2' de partit, Jordi Oribe va provar un xut des del balcó de l'àrea que va atrapar el porter visitant. Poc després, la Unió Atlètica Horta va estar a punt d'inaugurar el marcador en una jugada on la defensa roig-i-negra va acabar traient la pilota sota pals. Els barcelonins van proposar una pressió molt alta amb l'objectiu de dificultar la sortida de la pilota reusenca. Tot i això, el Reus B Cambrils no va renunciaral seu estil i no va cedir en cap moment la possessió de la pilota. Als vint minuts de joc, l'àrbitre va anul·lar per fora de joc un gol a Rubén Enri i al 24' el davanter roig-i-negre va gaudir d'una doble oportunitat molt perillosa.

Poc abans del descans, Xavi Fabra va engaltar l'esfèric des de dins de l'àrea petita en un xut que va sortir fregant el pal dret. Tot i no aconseguir inaugurar el marcador, els roig-i-negres van marxar al túnel de vestuaris amb bones sensacions. A la represa, el Reus B Cambrils va continuar insistint i arriscant. Els nois d'Albert Company no van perdre en cap moment la identitat i es van mantenir ferms en defensa. Per part visitant, l'oportunitat més clara va arribar mitjançant la pilota aturada en una falta que es va estavellar al pal. Al minut 51', el porter visitant va aturar un u contra u davant Rubén Enri. Poc després, Lucas va entrar per Reina, que ha estat substituït per unes molèsties. A base d'intentar-ho, finalment va arribar el gol local. Jordi Oribe va servir una falta directa des de la frontal de l'àrea i un defensa va interceptar la pilota amb les mans dins de l'àrea. L'àrbitre va assenyalat penal i Oribe no va perdonar marcant així l'1-0. Després del gol, Mañé va entrar per Xavi Fabra amb l'objectiu d'apuntar la defensa roig-i-negra i a pocs minuts pel final Oribe va ser expulsat per doble targeta groga. El Reus B Cambrils, amb 10 jugadors sobre la gespa, va aguantar fins al final i va aconseguir sumar de nou una victòria.

Amb aquest triomf, els roig-i-negres se situen a la 8a posició amb 38 punts. El proper partit tindrà lloc diumenge 10 de febrer a les 12.00 hores al camp del CE Europa.