Informació general

Mocions

L'AdC proposarà el debat de quatre mocions d'índole ben diversa al ple de demà

Per Redacció

L'AdC demana la substitució de la coberta del Centre Alba ubicat a la plaça de Carles Roig
L'AdC demana la substitució de la coberta del Centre Alba ubicat a la plaça de Carles Roig | Lluís Rovira i Barenys

L'Assemblea de Cambrils presentarà quatre mocions al ple que se celebrarà demà al matí a la sala se sessions municipal. Les mocions són d'àmbits ben diversos i fan referència a la coberta del Centre Alba de la plaça de Carles Roig, l'aparcament per persones amb mobilitat reduïda, la suspensió de la venda d'armes espanyoles al conflicte del Iemen i la vaga feminista del 8 de març.

Pel que fa a la coberta del Centre Alba, l'AdC demana la substitució de la coberta de l'edifici que és d'uralita  i conté amiant, un material prohibit a l'estat espanyol des de l'any 2011 pels seus efectes cancerígens. La segona moció demana que es revisin les places d'aparcament per a persones amb mobilitat reduïda ja que, segons diuen, no hi ha un control municipal de l'ús d'aquestes places i, també, hi ha una incorrecta senyalització.

La tercera moció, que presentarà l'AdC conjuntament amb la regidora no adscrita Cinta Ballesté, és per instar al govern espanyol a suspendre la transferència d'armes i denegar les autoritzacions d'exportacions d'armes a l'Aràbia Saudita. La quarta moció és per a demanar suport a la vaga feminista del 8 de març de 2019 de manera que l'Ajuntament faciliti la informació perquè les treballadores puguin adherir-se a la vaga i que, a més, faci una campanya específica, en col·laboració amb les entitats de Dones del municipi, per difondre els objectius i accions de la vaga.

Comenta aquest article