Societat

Solidaritat

Vermut i maquillatge solidari al parc del Pescador, diumenge, per a la Lliga Contra el Càncer

Per Redacció

Imatge del cartell de l'activitat solidària que es farà al parc del Pescador, el proper diumenge
Imatge del cartell de l'activitat solidària que es farà al parc del Pescador, el proper diumenge | Cedida

La Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l’Ebre ha programat diferents actes al voltant del Dia Mundial del Càncer que serà el proper dilluns 4 de febrer. Així doncs, aquest diumenge 3 de febrer es celebrarà el Maquillatge i vermut solidari al Parc del Pescador. La Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i de les Terres de l'Ebre, conjuntament amb la maquilladora Rebeca Torres organitzen aquest esdeveniment que es realitzarà a partir de les 11.00 a les 15.00 hores. Durant tot el matí es podrà col∙laborar amb la Lliga amb una aportació de 5 euros per vermut i 5 euros per maquillatge d'adult o pinta cares.

L'acte comptarà amb els maquilladors Rebeca torres, Alba Armada, Carlos Mora, Eva García, Ingrid Galindo, Isabel Curotto, Yolanda Fernández, Andrea Casadevall, Sandra Robledo, Laura del Hoyo, Mercè Alay i Montserrat García.

Per fer aquesta activitat es compta amb la col∙laboració de Casa Mariol que subministra el vermut així com de DJ Discomovil Tarragona, Parc Lounge Cambrils, 5 Floristeria, Pixelmatón, Miró Solucions Energètiques, Retro Shop i la regidoria de Promoció Econòmica de Cambrils. Aquest esdeveniment també s'emmarca dins l'agenda de les Jornades de la Galera 2019.

 

 

L’Apunt

Més actes de la Lliga Contra el Càncer a la demarcació

El mateix diumenge 3 de febrer Teatre solidari al Bravium Teatre. La delegació de Reus ha organitzat, conjuntament amb Josep Maria Escudé i el Bravium Teatre la representació de l'obra "José María y el padre pasota" una obra de Darío Fo que es farà a les 18.30 hores. L'obra està protagonitzada per Josep Maria Escudé sota la direcció de Juande Junior, amb l'assistència de so d'Antonio Moya i el vestuari de Manolo León. El tiquet d'entrada és de 10 euros i per als socis del Bravium Teatre de 8 euros.

El dilluns, 4 de febrer, Dia Mundial del Càncer es farà la Masterclass solidària a Segur de Calafell al Pavelló Jaume Vilamajó a partir de les 10.00 hores. Les inscripcions es poden fer fins el 31 de gener al Vilarenc Aqua amb un donatiu de 5 euros. Hi haurà zumba, ball lineal, tonificació, estiraments, sorteig i xocolatada final.

El dilluns, 4 de febrer, a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa i al CAP de Ferreries de Tortosa hi haurà de les 9.00 a les 15.00 hores taules informatives en cadascun d’aquests centres amb informació divulgativa i de prevenció de l’entitat.

El dimarts, 5 de febrer Conferència sobre diagnòstic i tractament dels tumors digestius a Tortosa. El Grup d'Ajuda Mútua de Tortosa organitzarà aquest acte a les 17.00 hores al Centre Cívic de Ferreries ‐Plaça Joan Moncús, 1 Tortosa‐, a càrrec del doctor Miquel Berzosa, oncòleg de l'Hospital Verge de la Cinta.

Així mateix, també el dimarts, 5 de febrer, Xerrada sobre aspectes psicològics del càncer a Sant Carles de la Ràpita, a càrrecper part de Beatriz Rubio, psicooncòloga de l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus. La xerrada es farà a la Biblioteca Municipal Sebastià Juan Arbó a les 19.00 hores.

De l'11 al 15 de febrer, ambdós inclosos, els centres d’odontologia integral Saldent a Salou, Montroig i la Selva del Camp realitzaran higienes dentals contra el càncer amb un donatiu mínim de 15 euros que es destinaran a l'entitat. Per demanar cita es pot trucar al telèfon 977 35 36 37.

Comenta aquest article