Derrotes del Mediterrani a la lliga, davant el Maristes Montserrat Lleida, i a la Copa, davant l'Alforja

Imatge d'arxiu d'un partit de lliga del Mediterrani aquesta temporada
Imatge d'arxiu d'un partit de lliga del Mediterrani aquesta temporada | Lluís Rovira i Barenys

Futbol sala            Divisió d'Honor Catalana           Grup 3

Maristes Montserrat Lleida 3 - CFS Mediterrani 0

El Mediterrani va perdre a Lleida en un partit en el que només va estar bé durant els quinze primers minuts. En aquest temps l'equip cambrilenc va dominar clarament i va disposar de moltes ocasions de gol, però sense materialitzar-ne cap ni una. Per la seva banda, l'equip local aprofitava dos errors clars dels cambrilencs i al minut 17 de partit es col·locava amb un 2 a 0 en el marcador. La segona part no va tenir cap història. Els cambrilencs van anar a remolc i van seguir sense marcar en les oportunitats que van disposar i al final es va acabar perdent per 3-0. En resum, un partit perdut per mèrits propis, sense sense oferir la imatge d'equip que s'ha mostrat en el decurs de la temporada. En paraules de l'entrenador Gabriel Mercado "no vam tenir identitat i no vam jugar com equip".

El Mediterrani tanca la primera volta de la competició de lliga en la setena posició. El proper partit de lliga el disputarà el dissabte 9 de febrer a la pista de La Sentiu.

Quarts de final de la Copa Tarragona

CFS Mediterrani 3 - Alforja FS 4

Un cop més, la sort va donar l’esquena a l’equip. La primera part va ser força igualada i l’Alforja es va avançar en el marcador amb amb un gol d’Ernest. Poc abans del descans, Xavi feia l’empat a un, amb el qual s’arribava al descans.

Ja a la segona part i amb clar domini del joc i de les ocasions per part del Mediterrani, era Chàfer qui, de forma magistral, feia un gol de falta. Sis minuts més tard, i en mig d’una allau d’ocasions de l’equip local, era l’Alforja qui aprofitava una malentesa dels jugadors cambrilencs per fer l’empat a dos. A partir d’aquí, els dos equips van decidir llençar-se a l'atac per fer-se amb el partit i es van succeir les ocasions a les dues porteries, fins que Eric era qui feia el 3 a 2 a falta de 4 minuts pel final. L’Alforja va sortir amb porter jugador i al darrer minut, davant d’una mala defensa de l’equip de Cambrils, va fer dos gols que els donaven el passi a les semifinals de la Copa Tarragona.