Esports

L'Escola de Futbol Veterans organitza un any més el seu tradicional torneig de futbol en categories prebenjamí i benjamí

Per Redacció



Imatge del torneig Benjamí i Prebenjamí de l'EF Veterans, l'any passat
L'Escola de Futbol Veterans de Cambrils organitzarà un any més el tradicional torneig de futbol en categories prebenjamí i benjamí. El proper dimecres dia 6, des de les 10 fins a les 20 hores es disputarà el XII Torneig Benjamí de Futbol-7 i el V Torneig Prebenjamí Vila de Cambrils, a les instal·lacions de l'Estadi Municipal de Futbol.

En aquesta edició hi participaran l'Escola de Futbol Veterans de Cambrils, el col·legi Cardenal Vidal i Barraquer de Cambrils, la Canonja, FC Barcelona, UE Lleida, Segre At., Gimnàstica de Manresa, Duesaigües, DAMM i Santes Creus, Terrassa/Jabac Can Jofresa, la Selva del Camp, EF la Floresta, Sabadell, Girona, Torreforta, Manresa i EF Baix Segrià. En total seran 40 equips repartits entre 20 equips prebenjamins i 20 equips benjamins, i prop de 600 jugadors.

Durant tota la jornada, es disputaran un total de 98 partits que es jugaran en quatre camps al mateix temps, dos d'aquests marcats dins del camp de futbol de l'Estadi Municipal, i els altres dos se situaran en el camp 2 annex a l'estadi. Les semifinals i les finals de cada categoria es jugaran a partir de les 18 hores.

D'altra banda, es posarà en funcionament el bar i la nova tribuna també es farà accessible. El camp 3 s'adequarà com a zona d'aparcaments en previsió del gran nombre de persones que assistiran al torneig.

Comenta aquest article