Esports

Futbol

El Cambrils Unió perd a Mollerussa i trenca la seva ratxa de quatre jornades sense conèixer la derrota

Per Redacció

Imatge del partit de la primera volta entre el Cambrils Unió i el Mollerussa, el passat mes de setembre
Imatge del partit de la primera volta entre el Cambrils Unió i el Mollerussa, el passat mes de setembre | Lluís Rovira i Barenys

Futbol                    Primera Catalana                 Grup 2

Mollerussa 2 - Cambrils Unió 0

El Cambrils Unió es va desplaçar, ahir diumenge, al camp del Mollerussa –el quart classificat del grup–, on va caure derrotat per 2 a 0. L'equip lleidatà, un dels més forts de la categoria, va anotar el seu primer gol en el minut 34 de joc. Amb el mínim avantatge d'1 a 0, ambdós conjunts van marxar al descans. En la represa es va mantenir l'1 a 0 fins pràcticament tota la segona part, amb un Cambrils Unió que intentava l'empat però que no va ser capaç de marcar cap gol. En el tram final del partit, en el minut 84, el Mollerussa anotava el seu segon gol que sentenciava la derrota per als cambrilencs després de la seva bona ratxa de quatre jornades consecutives sense conèixer la derrota –tres victòries i un empat–.

Amb aquest resultat, el Cambrils Unió se situa en la 14a posició de la classificació i torna a la zona de descens de categoria. El proper dissabte 2 de febrer, a les 17.45 hores, rebrà la visita del Lleida Esportiu, un altre equip que també està en la zona de descens.

Comenta aquest article