Esports

Futbol

El Reus B Cambrils cau derrotat al camp de la UE Sant Andreu

Per Redacció

Imatge d'arxiu d'un partit del Reus B Cambrils aquesta temporada
Imatge d'arxiu d'un partit del Reus B Cambrils aquesta temporada | Lluís Rovira i Barenys

Futbol               Tercera Divisió         Grup 5

UE Sant Andreu 3 - Reus B Cambrils 1

El Reus B Cambrils va perdre (3-1) en la seva visita al camp de la Unió Esportiva Sant Andreu, ahir diumenge. El filial roig-i-negre es va trobar davant d'un rival que va imposar el ritme de joc des del primer minut i que no va desaprofitar les ocasions que va tenir. Els locals van tenir un començament de partit molt fort i ben aviat es van acostar a la porteria de Chechu Grana. El Reus B Cambrils però, va respondre mitjançant Rubén Enri. Als vint minuts de partit, el davanter roig-i-negre va disposar d'una doble ocasió de gol. Després d'una passada a l'espai, Enri va disparar i el rebot va retornar a les seves botes per tornar a rematar i enviar la pilota fora. La UE Sant Andreu es va avançar en el minut 28 de partit. Tot i rebre gol, el filial roig-i-negre va continuar buscant porteria però sense sort.

A la represa, el conjunt local va seguir portant el pes de l'encontre. Els quadribarrats van generar perill una vegada rere l'altra i al minut, de falta directa, va eixamplar distàncies marcant el 2-0. A pocs minuts pel final, Jordi Oribe va retallar distàncies marcant el 2-1 però en el temps afegit la UE Sant Andreu va sentenciar el partit amb un contraatac. 

Amb aquesta derrota, el Reus B Cambrils se situa a la 10a posició del grup 5 de Tercera Divisió amb 35 punts. El proper partit dels roig-i-negres tindrà lloc diumenge 3 de febrer a les 12.15 davant la Unió Atlètica Horta. 

Comenta aquest article