Atletisme

Bons registres de les atletes del Club Atletisme Cambrils en el Control Gener 1

Nuria Caballero en un moment de la prova de salt de llargada, a l'Estadi d'Atletisme de Cambrils | Cedida

Aquest passat dissabte es va disputar, a l'Estadi d’Atletisme de Cambrils, el Control Gener 1 d'atletisme a l'aire lliure. 26 atletes del Club Atletisme Cambrils hi van prendre part, set dels quals van assolir posicions de podi :

CATEGORIA  S-10

- Noa Antón assolia la 1a posició als 60 m. llisos amb una marca de 9”7
- Alba Guijarro assolia la 2a posició al salt de llargada amb una marca personal de 3.08 m.
- Alba Guijarro assolia la 3a posició als 60 m. llisos amb una marca personal de 10”1
- Noa Antón assolia la 3a posició al salt de llargada amb una marca de 3.07 m.
Amb aquests resultats, Noa Antón i Alba Guijarro assolien les marques mínimes per a participar al Campionat de Catalunya S-10.

CATEGORIA  S-14

- Emma Taggi assolia la 2a posició als 1.000 m. llisos amb una marca personal de 3'36”4
Amb aquest resultat, Emma Taggi assolia la marca mínima per a participar al Campionat de Catalunya S-14 de Pista Coberta.

CATEGORIA  S-16

- Maria Taggi assolia la 2a posició als 600 m. llisos amb una marca personal de 1'50”9
- Astrid Arias assolia la 2a posició al salt d'alçada amb una marca de 1.35 m.
- Astrid Arias assolia la 3a posició als 60 m. llisos amb una marca de 8”6
- Astrid Arias assolia la 3a posició als 60 m. tanques amb una marca personal de 11”9
- La Maria Taggi assolia la 3a posició al salt d'alçada amb una marca personal de 1.30 m.

CATEGORIA  S-18

- Sandra Rebollo assolia la 1a posició als 60 m. tanques amb una marca de 9”8

CATEGORIA ABSOLUTA

- Nuria Caballero assolia la 3a posició al salt de llargada amb una marca de 5.44 m.

Amb aquest resultat, la Nuria assolia la marca mínima per a participar al Campionat de Catalunya S-20 i Absolut i també al Campionat d'Espanya S-20.

CONTROLS  DE  PISTA  COBERTA

Aquest passat diumenge també es disputava una nova jornada de control de les categories S-18 i S-20 a la Pista Coberta d'Atletisme de Catalunya, situada a Sabadell.
Els resultats van ser els següents :

CONTROL  S-18

- Sandra Rebollo    200 m. llisos                      28”79          Rècord de Cambrils
                                 60 m. tanques                    9”47          Millor Marca Personal
                                 60 m. llisos                        8”56

La Sandra va batre el Rècord de Cambrils de 200 m. llisos de la categoria S-18, que estava en possessió d'Elisa Laguna. Tanmateix, va millorar la seva marca personal als 60 m. tanques que la situa entre les 10 millors atletes catalanes i l'apropa a la mínima de participació del Campionat d'Espanya.