El CB Cambrils perd a casa davant el Vet. CB Salle Reus

Òscar llença a cistella en una acció del partit disputat aquest passat diumenge entre el CB Cambrils i el Vet. Salle Reus | Lluís Rovira i Barenys

Bàsquet                 Tercera Masculina             Grup 8

Hyundai CB Cambrils 45 - Vet. CB Salle Reus 54

CB Cambrils: Álex Rodríguez (18), Pere Tost (6), Rubén Molina (0), Òscar Font (4), Andreu Febrer (0) – 5 inicial – Antonio Cañete, Emi Sanfilippo (0), Pablo Fernández (0), Òscar Lázaro (7), Ramon Paris (8), Marc Torrente (2).
3 triples (Paris 2, Rodríguez 1). 12/19 tirs lliures. 20 faltes personals. Sense eliminats.
Parcials: 16-14 / 26-26 / 35-38 / 45-54.

En el partit jugat el diumenge a la tarda, el Hyundai CB Cambrils no va estar encertat en atac i ho va pagar perdent contra els Veterans Salle Reus, uns jugadors que van aprofitar la seva gran experiència (jugadors que han jugat a EBA, i la majoria d’ells a Copa Catalunya). Quan els reusencs es van veure per dalt en el marcador van fer valer aquesta experiència i van dominar als cambrilencs.
Aquesta manca d’encert va predominar sobre dos factors que haguessin pogut decidir per la seva banda: la bona defensa que només va permetre 54 punts als reusencs, i el baix percentatge de tirs lliures del Salle Reus amb un 25% (4 de 16).
El Cambrils només va poder mostrar el seu joc habitual en el primer període. Tot i no poder córrer com pretenia, el Cambrils va tenir el suficient encert com per acabar per davant en el marcador. I aquest avantatge es va acabar en el minut 2 del segon període, que amb un primer parcial de 0 a 6, posava als reusencs per davant (18-22). L’encontre va seguir per una línia on destacaven les defenses, i al descans s’arribà a un resultat de 26 a 26, gràcies a un triple de Ramon París sobre la botzina.
Després del descans, és on es va acabar de veure que l’atac cambrilenc no tenia la fluïdesa habitual i no s’anotava amb regularitat. De fet, l’únic que anava anotant era Àlex Rodríguez, que va acabar amb 18 punts, però que en aquests moments tampoc encistellava.
A manca de 3 minuts, el marcador era de 41 a 48, i semblava que el partit ja estava decidit. Els cambrilencs, però, van fer una petita reacció  i es van posar a 3 punts a poc més d’un minut, tenint l’opció d’anotar un llançament triple tirat sense oposició, però no entrà. Després la pressió desesperada per a recuperar la pilota va fer que els jugadors de la Salle Reus anotessin 2 triples, i el marcador final s’ampliés fins als 9 punts.
Aquest partit pertanyia a la última jornada de la primera volta de la lliga, encara que el Hyundai Cambrils té pendent el partit de la primera jornada contra l’ADT B. Aquest partit pendent es jugarà el proper dissabte 26 a les 19h, a la pista de l'ADT. A l’espera d’aquest partit, el Hyundai Cambrils se situa en 4a posició, amb un balanç provisional de 8 victòries i 4 derrotes.