Informació general, Eleccions Municipals 26M

Eleccions Municipals

Ivan Sanz opta a la seva reelecció com a alcaldable de l'Assemblea de Cambrils

Per Redacció

El regidor de l'Assemblea de Cambrils, Ivan Sanz, en la darrera sessió plenària del passat 19 de desembre
El regidor de l'Assemblea de Cambrils, Ivan Sanz, en la darrera sessió plenària del passat 19 de desembre | Lluís Rovira i Barenys

El regidor de l'Assemblea de Cambrils, Ivan Sanz, opta a encapçalar de nou la formació que representa, de cara a les properes eleccions municipals. Així ho va manifestar, ahir, a través d'un comunicat en el que explica que "fa cinc anys, un grup de cambrilenques i cambrilencs, simpatitzants i militants de col·lectius de l'esquerra política i social transformadora, feminista i ecologista, vam ajuntar esforços i vam constituir un espai de confluència anomenat Assemblea de Cambrils, amb l'objectiu de portar a l'ajuntament la veu de les persones que cada dia lluiten des de fora de les institucions. Vaig tenir la sort de rebre el suport de les companyes i companys de l'Assemblea per a encapçalar el grup de persones que vam concórrer a les eleccions municipals de 2015. En aquell moment, el projecte va obtenir el suport de 618 veïnes i veïns de Cambrils, i vam aconseguir representació municipal."

Sanz també explica que "des de llavors, hem estat una resposta política i social, als intents de desmantellament dels espais comuns i les propostes col·lectives, articulats des de qui governa el municipi. Hem obert la institució a la gent, sempre amb un peu a l'Ajuntament i mil al carrer, i hem proposat una opció de municipalisme transformador sustentat sobre el protagonisme social. Arribats aquí, que no és més que un punt del camí, continuem compartint, acompanyant, empatitzant, i defensant les lluites comunes que planteja Cambrils. Sempre en clau social, solidària i diversa, dialogant i consensuant espais cada vegada més amplis de col·laboració on es parla el mateix llenguatge, el de la radicalitat democràtica. Amb una mirada llarga i oberta per a poder entendre una realitat municipal complexa i canviant, cada dia més plural, i fugir de les imposicions en blanc i negre.

L'actual regidor de l'AdC vol continuar el treball fet fins ara, "i tornem a retrobar-nos, com hem fet una i cent vegades. I passats quatre anys, reprenc i torno a demanar la confiança als amics i amigues, companyes de viatge de l'Assemblea de Cambrils, per a poder transcendir la feina feta durant aquest temps. Per a continuar ampliant el projecte, defensar els principis i les decisions comunes. Per a intentar, tots plegats, dotar la política municipal de major equitat i justícia social. L'Assemblea de Cambrils vam néixer amb una clara vocació transformadora, amb la idea de facilitar un canvi per a sortir de l'hegemonia de certes lògiques, molt instaurades a l'actual govern, d'afavorir a uns pocs, als de sempre, oblidant la defensa del bé comú. Som una proposta política amb essència guanyadora, amb la voluntat d'assolir majories capaces d'aspirar a governar el municipi."

Comenta aquest article