Vela

Bons resultats de l'equip d'optimist del CN Cambrils en la primera regata de l'any a Salou

Imatge de la regata disputada a Salou aquest passat cap de setmana
Imatge de la regata disputada a Salou aquest passat cap de setmana | Núria Ruiz Queralt

El passat cap de setmana, 19 i 20 de gener, el Club Nàutic de Salou, va organitzar el Trofeu Festa Major Veles i Vents per a la classe optimist, prova puntuable per al rànquing català de la classe. Una expedició de 13 regatistes del Club Nàutic Cambrils va participar en la competició, sent la primera regata de l’any, i la seva participació va ser més que positiva. Koldo Urrutia, va aconseguir la primera classificació en la categoria sub-16 del Grup 2 i Miquel Garcia, primer classificat de la categoria Sub 13 i segon en la general de grup 2. En aquesta categoria van completar el podi Barnabas Denes, tercer de la general i segon de la categoria sub 13. En aquesta categoria també van participar els regatistes del Club Mar Fernández, Guillem Mateu, Oriol Ramon i Ariadna Ferrer.

En el grup G1 cal destacar l’excel·lent vuitena posició de Santi Alberto, que fins a l’última prova va liderar la regata. També van participar els regatistes del Club Natàlia Garcia, Zsombor Denes, Ricardo de March i Joan Fargas.

Els resultats són encara més meritoris tenint en compte que les condicions meteorològiques amb les que van haver de lidiar els 120 regatistes que van participar en la regata van ser complicades a causa de l’estat de la mar, el vent fort de mestral i alguns ruixats.

Diferents moments de la regata disputada en aigües de Salou

Ricard Castellví, guanyador de la Guíxols Cup en la classe Làser Radial

El Club Nàutic Sant Feliu va celebrar, els dies 12 i 13 de gener, la quarta edició de la Guíxols Cup, amb una cinquantena de participants en la modalitat de làsers. En làser radial, el vencedor va ser el regatista del Club Nàutic Cambrils, Ricard Castellví. El van acompanyar al podi Virginia Guillermo del Club Nàutic Garraf i Gonzalo Pablos del Club Nàutic Vilanova. En la categoria de làser 4.7 Arnau Gelpí del Club Nàutic El Balís va ser el guanyador de la competició, seguit de la seva companya de club Mariona Rahola i de Laura Pedraza del Club Nàutic El Masnou.

Malgrat les condicions meteorològiques adverses arran d’un vent canviant i poc estable, els esforços del personal d’aigua van permetre disputar un total de cinc proves al llarg del cap de setmana, dues dissabte i tres més diumenge.

L’entrega de premis es va celebrar diumenge a la tarda després de donar per tancada la competició amb la presència del president de la Federació Catalana de Vela, Xavier Torres.

La Guíxols Cup continuarà aquest proper cap de setmana

La quarta Guíxols Cup continuarà aquest proper cap de setmana, els dies 26 i 27 de gener, en la modalitat d’Optimist i tancarà el 23 i 24 de febrer amb l’entrada a competició de les classes Europa i 420.