Informació general

Transport

Jessica Ruz s'endú el premi de la campanya de transport urbà «Viatja i guanya»

Per Redacció

Imatge del lliurament del premi, ahir, a la seu de la Unió de Botiguers
Imatge del lliurament del premi, ahir, a la seu de la Unió de Botiguers | Cedida

Ahir al migdia, a la seu de la Unió de Botiguers, es va fer el lliurament del premi de la quarta edició de la campanya Viatja i guanya. L'acte va anar a càrrec de l'alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza; la regidora de Mobilitat, Yolanda Quílez; el president de la Unió de Botiguers de Cambrils, Enrique Arce, i el gerent de l’empresa municipal de mobilitat, Aparcam, Luis Miguel Fernández.

En aquesta ocasió, la guanyadora ha estat Jessica Ruz, que utilitza regularment l’autobús urbà amb la targeta T-BUS per acompanyar les seves tres filles a l’escola. La premiada ha guanyat un xec regal de 100 euros, que podrà bescanviar als establiments associats a la Unió de Botiguers.

Setmana de la Mobilitat

La campanya es va portar a terme entre els dies 22 i 29 de setembre en el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat 2018. Els conductors van ser els encarregats de lliurar les butlletes als passatgers. La iniciativa, que es posa en marxa per quart any consecutiu, ha estat impulsada per Aparcam i la Unió de Botiguers amb el suport de l’Ajuntament de Cambrils.

L’objectiu de la campanya és que les persones usuàries trobin en el transport públic una opció sostenible i segura i comprovin que poden guanyar temps i tranquil·litat a l’hora de fer els desplaçaments. Per altra banda, la campanya pretén demostrar que el transport urbà apropa serveis i equipaments de necessitat diària.

Comenta aquest article