Esports

Futbol

El poc encert davant la porteria provoca la derrota del Reus B Cambrils davant el Cerdanyola

Per Redacció

Pugna al mig del camp entre jugadors del ReusB Cambrils i el Cerdanyola
Pugna al mig del camp entre jugadors del ReusB Cambrils i el Cerdanyola | Lluís Rovira i Barenys

Futbol               Tercera Divisió         Grup 5

Reus B Cambrils 0 - Cerdanyola FC 1

El CF Reus B Cambrils va perdre per la mínima davant el Cerdanyola FC en un partit on els roig-i-negres no han estat encertats de cara porteria. Tot i tenir el control de l’encontre i monopolitzar el joc, el filial no va aconseguir finalitzar en atac. L’equip d’Albert Company s’ha trobat davant un rival que ha marcat gol en una de les escasses ocasions de les que ha disposat.

Els jugadors locals han estat els principals dominadors de l’encontre. Els roig-i-negres van anar madurant el partit des del primer minut i a mesura que avançava l’electrònic van arribar les ocasions. Els visitants, però, van ser els primers en trepitjar àrea, l’única ocasió perillosa rival de la primera meitat, amb un xut que ha sortit per sobre de la porteria de Dani Parra. Poc després, el CF Reus B Cambrils va avisar mitjançant Ruben Enri. A partir d’aquí, els roig-i-negres van passar a controlar l’encontre. El davanter roig-i-negre va gaudir d’una nova oportunitat al minut 30 amb una rematada de cap que va sortir massa alta. Abans, Oriol Ayala va haver de ser substituït per lesió i el seu lloc el va ocupar Pau Rosales. Les ocasions mes clares van arribat poc abans del descans. Iker Goujón vaser el protagonista amb dues accions de perill. La primera, una rosca que va sortir fregant el pal dret. En la segona oportunitat, l’extrem roig-i-negre va enviar la pilota al travesser després de realitzar un xut des de l’interior de l’àrea.

A la represa, el davanter del filial va tornar a trepitjar àrea rival amb una rematada de cap que va aturar ‘in extremis’ el porter visitant. Tot i les constant ocasions locals, el Cerdanyola FC es va avançar en el marcador al minut 52’ en l'única ocasió que van disposar. El CF Reus B Cambrils va continuat fidel al seu estil de joc i va protagonitzar la majoria d’ocasions. Gori López, al 65’, va fregar el travesser després d’un xut de falta directa i Modest Notario, després d’entrar per Dome, ho va provar des del balcó de l’àrea. En els minuts finals, el Cerdanyola FC va intentar fer mal mitjançant el contraatac però es van trobar davant una ben ordenada defensa local. Per la seva part, el CF Reus B Cambrils ho va intentat fins el darrer moment però no va aconseguir posar l’empat en el marcador.

Amb aquest resultat, els roig-i-negres se situen a la 10a posició del grup 5 de Tercera Divisió amb 35 punts. El proper partit del filial està previst pel proper diumenge 27 de gener a les 12.00 hores al camp de la UE Sant Andreu.

Comenta aquest article