Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Solidaritat

L'Ajuntament lliura la recaptació de la Cursa de Sant Silvestre de l'Hospitalet de l'Infant a la Lliga contra el Càncer

Per Redacció

Acte de la donació econòmica a la Lliga contra el Càncer
Acte de la donació econòmica a la Lliga contra el Càncer | Cedida

En representació de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, la regidora d’Esports, Cristina Borràs, ha lliurat els diners aplegats en la VII Cursa de Sant Silvestre de l’Hospitalet de l’Infant a la presidenta de la delegació de la Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre que hi ha al poble, Gemma Arias. Un total de 457 euros recaptats amb la inscripció d’un euro per participant que, per segon any consecutiu, va cobrar l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament a favor d’aquesta entitat; i amb la venda de dolços elaborats per voluntaris de la Lliga durant la jornada i les donacions econòmiques fetes per la gent.

D’aquesta manera, l’Àrea d’Esports ha complert el compromís que va contreure el passat 10 de desembre, quan va renovar el conveni de col·laboració amb la Lliga, de destinar tots els diners reunits amb el cobrament de la inscripció a aquesta entitat. La Lliga, per la seva banda, va prometre destinar aquesta quantitat a la millora del malalt oncològic i a la realització d’activitats de prevenció del càncer.

En la VII Cursa de Sant Silvestre de l’Hospitalet de l’Infant, que es va disputar el passat 23 de desembre, s’hi van apuntar 384 persones, de totes les categories.

Els guanyadors van ser: Christina Gutiérrez García, del Club Atletisme Ascó, amb un temps d’11 minuts i 43 segons, en la categoria masculina;i Khadija Mendou, del mateix club, amb un temps de 13 minuts i 44 segons, en la categoria femenina.

El primer atleta local de la categoria masculina va ser Josep Barceló Castellví, del Centre Excursionista Serres del Mestral, amb un temps de 14 minuts i 8 segons; i Carlotta Colom, de l’Hospitalet de l’Infant, amb un temps de 17 minuts i 13 segons, va ser la primera atleta local de la categoria femenina.

Els resultats d’aquesta cursa solidària, que va tenir un recorregut de 4.000 m (dues voltes a un circuit de 2.000 metres) i la Plaça Berenguer d’Entença com a punt de sortida i d’arribada, es poden consultar a: https://goo.gl/BrZBMH