Excel·lents resultats en els tres equips de futbol, en bàsquet masculí i en hoquei

El Cambrils es va imposar al Guissona per 2 a 0 en el partit disputat ahir a la tarda a l'Estadi Municipal
Territorial Preferent

FC Cambrils 2 - Guissona 0

A la primera part el Cambrils va disposar d'un parell de clares ocasions per a marcar. Els gols, però, no van arribar fins a la segona part del partit i els van aconseguir Pedro, en el minut 50, i Juanlu al darrer minut. Amb aquesta victòria davant el cuer del grup el Cambrils es col·loca a la zona mitja de la classificació.

Primera Territorial

Aldeana 0 - CF Oleastrum 1

Important triomf de l'Oleastrum al camp de l'Aldeana tot i que l'equip cambrilenc encara no ha sortit dels llocs de descens. L'únic gol del partit el va aconseguir Michel quan faltava un quart d'hora per a la finalització del partit.

Tercera Territorial

Vilafortuny 3 - Guiamets 1

El Vilafortuny va haver de remuntar un resultat contrari ja que el Guiamets s'havia avançat en el marcador. Amb aquesta nova victòria, l'equip cambrilenc se situa a la segona posició de la classificació provisional, en zona d'ascens.

Sènior masculí

Sant Climent Bàsquet 70 - CB Cambrils 77

L’equip sènior masculí del CBC va sumar ahir una nova victòria en camp contrari. Els jugadors d'Esther Neila van fer un bon inici de partit, aconseguint col·locar-se per davant en el marcador per 19 a 22 i dominant a l'equip rival. Tot i això, l'equip local va reaccionar en el segon quart i va poder capgirar el marcador i marxar al descans amb tres punts d'avantatge. En el tercer quart però, gràcies a la baixa anotació del Sant Climent -només 5 punts- els cambrilencs van tornar a dominar en el resultat i en el joc. Finalment, l'equip del CBC va saber administrar la renda de punts i emportar-se la victòria.

Sènior femení

CB Cambrils 41 - CB Salou 50

L'equip sènior femení no va poder sumar una nova victòria contra el CB Salou. Tot i el potencial físic i anotador de l'equip rival, les jugadores cambrilenques van fer un molt bon partit. Durant tot l'encontre, el marcador va anar molt ajustat -sempre a favor a l'equip salouenc- però mai per damunt dels deu punts d'avantatge. El sènior femení del CBC es va mostrar molt lluitador, amb una bona defensa, però una vegada més es van desaprofitar moltes cistelles clares. El CB Salou per contra, va anotar en els darrers minuts del partit i va endur-se la victòria.

Hoquei

CP Riudoms 3 - Cambrils CH 8

L'equip sènior cambrilenc de 1a Catalana va aconseguir una victòria dissabte en camp contrari, contra el cuer de la categoria. El partit es va posar molt complicat pel Cambrils, ja que el CP Riudoms va anar al descans de la mitja part amb un 2 a 1 i en pocs minuts va aconseguir el 3 a 1. Però en 15 minuts, el Cambrils va remuntar espectacularment el partit i va poder capgirar el marcador.