El CB Cambrils enceta l'any amb una còmoda victòria a la pista de l'AE Claret

Imatge d'arxiu d'un partit del CB Cambrils aquesta temporada
Imatge d'arxiu d'un partit del CB Cambrils aquesta temporada | Lluís Rovira i Barenys

Tercera Masculí, Grup 8

AE Claret 59 - Hyundai CB Cambrils 72

CB Cambrils: Álex Rodríguez (12), Pere Tost (11), Òscar Lázaro (21), Ramon París (7), Òscar Font (6) – 5 inicial – Antonio Cañete (0), Emi Sanfilippo (2), Pablo Fernández (2), Rubén Molina (6), Marc Torrente (4), Andreu Febrer (1).

6 triples (Rodríguez 2, Lázaro 1, Paris 1, Font 1, Tost 1). 10/21 tirs lliures. 18 faltes personals. Sense eliminats.

Parcials: 20-23 / 28-37 / 45-57 / 59-72.

El partit jugat entre l’AE Claret i l’Hyundai Cambrils va començar marcat per un encert elevat. Els cambrilencs van anotar 4 triples en els cinc primers minuts fent que agafessin un primer avantatge (11-16). Tot i així, el bon encert tingut en atac significava concedir cistelles fàcils als vallencs. Al final del primer període el resultat era de 20 a 23.

En el segon període, els jugadors del Hyundai Cambrils van apujar el nivell defensiu, i conseqüentment, el ritme de joc. Aquest aspecte era important ja que el Claret disposava només de 7 jugadors en condicions. Aquesta empenta va fer que amb un parcial de 0 a 8, el resultat fos de 22 a 31. Els següents minuts, amb molts dubtes en defensa, el Claret es va apropar fins a 4 punts (27-31); però, passat aquests moments, es van recuperar les idees en atac i es va tornar a estirar el resultat fins a 10 punts (27-37) que en serien 9 al descans. La bona defensa cambrilenca només va permetre anotar 8 punts al rival.

La sortida després del descans era molt important, i els cambrilencs van seguir concentrats, i en el minut 3 ja guanyaven de 12 punts (30-42). El Claret vist el resultat va intentar fer una zona press a mitja pista molt arriscada, provocant unes pèrdues de pilota i que el marcador es tornés a ajustar fins a 4 punts, amb un 38 a 42. Aquesta, però, va ser l'última vegada que el Claret va estar prop en el marcador. De nou, amb confiança en defensa i assegurant els passes en atac, el joc cambrilenc era més àgil i s’anotava amb facilitat. El resultat al final del tercer període era 45 a 57, és a dir, tornava a ser de 12 punts. En el quart període, els cambrilencs van tornar a activar la seva defensa individual agressiva (va aconseguir un parcial de 6 a 15 en 9 minuts), i l’avantatge anava augmentant, amb un màxim de 21 punts, per reflectir el 51-72 en el marcador. En l’últim minut i mig, entre una certa relaxació cambrilenca i les ganes del Claret per evitar una derrota massa gran, van fer que el resultat final fos de 59-72.