Cap de setmana rodó del CB Cambrils femení amb dues victòries contra el Ploms Salle Reus B

Imatge d'arxiu d'un partit del CB Cambrils femení aquesta temporada
Imatge d'arxiu d'un partit del CB Cambrils femení aquesta temporada | Berta Ruiz
Tercera Categoria Femenina, Grup 2

Hyundai CB Cambrils 69 - Ploms Salle Reus B 30

El passat dissabte, el CB Cambrils femení jugava el partit ajornat de la tercera jornada de lliga. Les cambrilenques van tenir una gran sortida, sobretot defensivament. Fruit d'aquesta agressivitat defensiva, el CB Cambrils va obrir una escletxa al marcador, amb un parcial d'11-0. Aquesta defensa va deixar molt tocat al rival que només havia anotat 7 punts. El CB Cambrils va rematar la primera part amb ràpids contraatacs, que van agafar desprevinguts al rival, i es va marxar al descans amb un marcador completament favorable de 35-7.
A la represa, el CB Cambrils va seguir amb l'encert davant cistella, per acabar d'enduent-se una còmoda victòria. Les cambrilenques van acabar el partit amb només 5 jugadores, per acumulació de faltes i lesions.

Ploms Salle Reus B 36 - Hyundai CB Cambrils 50

El partit de diumenge –davant del mateix rival– es va assemblar poc al de dissabte. El CB Cambrils no va començar encertat i a les jugadores els va costar entrar en el partit. Tot i això, amb una bona defensa van aturar les envestides rivals, fins a mitjans del segon quart, on van aconseguir una petita ratxa per assolir un parcial 0-11. Al descans, les cambrilenques duien un avantatge de 7 punts. En la segona part i, gràcies a un treball molt constant, el Cambrils va poder endur-se una victòria important per guanyar una posició en la classificació que pot ser clau per la segona fase.