Informació general

Ensenyament

Alumnes de Batxibac de l'institut Ramon Berenguer IV exposen els seus treballs de recerca en francès

Per Redacció

Un moment de l'exposició dels treballs que es va fer a la Biblioteca Josep Salceda i Castells
Un moment de l'exposició dels treballs que es va fer a la Biblioteca Josep Salceda i Castells | Cedida

Els alumnes de Batxibac de 2n BAT de l'institut Ramon Berenguer IV van realitzar, el passat 10 de gener, la presentació pública dels seus treballs de recerca a la Biblioteca Josep Salceda i Castells. L'acte, dut a terme íntegrament en llengua francesa, va comptar amb la presència de públic assistent que, un cop escoltades les exposicions, va formular als estudiants diverses qüestions.

El programa Batxibac consisteix a fer un terç de l’horari lectiu del batxillerat en llengua francesa i les matèries de Llengua i literatura franceses i Història de França. Els estudiants que opten per aquest currículum mixt, a més d’assolir el títol de batxiller, obtindran també el diploma de baccalauréat si superen unes proves externes.

L'acte va concloure amb unes paraules de la directora del centre, Ana Espadero, que va encomiar el treball i l'esforç realitzats tant pels alumnes que cursen aquest programa com per les seves professores responsables, Cristina Pallarès i Francesca Costa. Es tracta de la tercera promoció d’alumnes Batxibac de l’institut Ramon Berenguer IV, que oferta des de fa quatre cursos escolars aquest programa doble.

Comenta aquest article