Esports

Futbol sala

El Mediterrani perd a casa davant el Vila-rodona en un partit molt disputat

Per Redacció

El Mediterrani va caure derrotat contra el Vila-rodona en el partit disputat aquest passat dissabte a la tarda
El Mediterrani va caure derrotat contra el Vila-rodona en el partit disputat aquest passat dissabte a la tarda | Berta Ruiz

Divisió d'Honor Catalana                     Grup 3

CFS Mediterrani 3 - CFS Vila-rodona 4

Partit molt disputat i molt igualat el que van disputar aquest passat dissabte el Mediterrani i el Vila-rodona. Un molt bon partit de futbol sala i molt esportiu amb alternances al marcador.
L'equip local es va avançar en el marcador amb un gol d'Albert Chàfer, després de robar una pilota en atac, però l'equip visitant li va donar la volta amb una jugada d'estratègia, primer, i després amb un contraatac, col·locant l'1 a 2 al marcador. Però l'equip de casa va seguir treballant i amb una gran jugada d'equip es va aconseguir l'empat a dos amb gol de Fran. Amb aquest resultat es va arribar al descans.
L'inici de la segona part va ser dominat clarament per l'equip visitant i, poc a poc, els locals van tornar a entrar al partit i el van equilibrar. Tot i això es tornaven a avançar els visitants al marcador amb el 2-3 però més tard, després de fer una bona sortida des del porter i amb tota la col·laboració de l´equip s'aconseguia l'empat a 3, obra de Marc Brull . El ritme del partit seguia molt viu i a falta de dos minuts per acabar el Vila-rodona marcava el quart gol. En els tres minuts finals l'equip cambrilenc va sortir amb porter jugador disposant de diverses ocasions per aconseguir l'empat, però el gol de l'empat no va arribar.
En conclusió, partit molt bonic i disputat entre dos equips que els hi agrada jugar i on el resultat hagués pogut ser qualsevol.
Aquest proper dissabte, a les 18h, es disputarà el derbi local entre el Mediterrani i el Laguna, que en aquests moments és el líder de la classificació.

 

Comenta aquest article