Esports

Rem

Vent d'Estrop Vogadors de Cambrils enceta la temporada al Descens del Meandre de Flix

Per Redacció

Imatge de la participació de Vent d'Estrop a la regata de Flix
Imatge de la participació de Vent d'Estrop a la regata de Flix | Cedida

Aquest passat diumenge es va disputar el 3r Descens del Meandre de Flix (la Ribera d’Ebre) en la primera prova del calendari oficial de rem de banc fix de la temporada 2019, en la modalitat de llaüt mediterrani. La regata consistia en una prova contrarellotge de llarga distància (4.000 metres) i una regata esprint (500 metres). Els Vent d'Estrop Vogadors de Cambrils van participar amb dues tripulacions, masculina i femenina, en la que es van barrejar vogadors de diferents categories i es van prendre la prova com a preparació de la temporada ja que fins ara no havien pogut fer cap entrenament a l’aigua.

Pel que fa als resultats, la tripulació femenina va aconseguir la 3a posició en la llarga distància (19:23,13) i en la prova esprint (2:30,32) per darrere de Rem Badalona i CN Flix. Pel que fa a la tripulació masculina, van aconseguir la 8a posició en la prova de descens (18:09,23) i 7a, en la prova esprint (02:12,56)

Vent d’Estrop espera millorar resultats en les següents proves que es disputaran properament, concretament, la regata de Llarga distància (6.000m) que es disputarà dissabte 26 de gener a Amposta.

 

Comenta aquest article