Cultura

Exposició

L'exposició fotogràfica «Vidal i Barraquer: diàleg i coherència» arriba a la Diputació de Tarragona

Per Redacció

Imatge de l'acte d'inauguració de l'exposició
Imatge de l'acte d'inauguració de l'exposició | Cedida

Un recull de fotografies, moltes de les quals inèdites, procedents del fons familiar Vidal-Barraquer i custodiades per l’Arxiu Nacional de Catalunya, juntament amb material audiovisual protagonitzen l’exposició ‘Vidal i Barraquer: diàleg i coherència’. Una mostra inaugurada al Pati del Palau de la Diputació aquest passat divendres, 11 de gener, pel diputat de l’ens supramunicipal, Joan Olivella, l’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, i l’arxiver responsable de l’Arxiu Municipal de Cambrils, Pedro Otiña.

La Diputació de Tarragona ha col·laborat amb l’Ajuntament de Cambrils en la producció de l’exposició, obra de l’empresa Molècula. S’ha comptat també amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la implicació del personal de l’Arxiu Municipal i del Museu d’Història de Cambrils. Inaugurada per primera vegada a Cambrils al mes d’octubre del 2018 la cita al Palau de la Diputació serà la primera itinerància de les previstes. ‘Vidal i Barraquer: diàleg i coherència’ arribarà a finals del mes de febrer a l’Institut Vidal i Barraquer de Tarragona i al mes de març a la ciutat de Terrassa.

Emmarcada dins els actes per commemorar al 2018 el 150 aniversari del naixement de Vidal i Barraquer a Cambrils, l’exposició vol donar a conèixer la figura del religiós. El programa d’activitats que s’han vingut desenvolupant en els darrers mesos han volgut posar en valor la tasca desenvolupada per aquest personatge, a més del seu pensament i llegat. El principal d’aquests actes va ser el concert extraordinari que l’Escolania de Montserrat va oferir al Santuari de la Mare de Déu del Camí de Cambrils.

L'exposició es podrà visitar fins el 17 de febrer al Pati del Palau de la Diputació, de dilluns a divendres de 9 a 21h, els dissabtes de 9 a 13h i de 17 a 21h i els diumenges i festius d’11 a 14h.

Comenta aquest article