Cultura

Art

Cultura obre el termini de presentació de propostes per als artistes que vulguin exposar a la Sala Àmbits i a l'Espai El Pati

Per Redacció

Imatge d'arxiu de la Sala Àmbits del Centre Cultural
Imatge d'arxiu de la Sala Àmbits del Centre Cultural | Cedida

El Departament de Cultura de l'Ajuntament de Cambrils ha obert el termini de presentació de propostes per als artistes que vulguin exposar les seves creacions a la Sala Àmbits i a l'Espai El Pati del Centre Cultural. L'objectiu d'ambdues sales és donar a conèixer tot allò relacionat amb la creació artística i cultural a Cambrils. Per assolir-ho, les dues sales estaran obertes de forma gratuïtes per als artistes expositors que hagin fet una sol·licitud prèvia fins el 15 de febrer.

Els peticionaris de les sales hauran de presentar una instància –segons el model pertinent–, un currículum amb fotografia, una proposta concreta d'exposició i el títol de l'exposició. Les sol·licituds seran tingudes en compte segons els criteris tècnics i artístics i comptaran amb l’assessorament de professionals del món artístic. No es poden presentar els artistes que hagin exposat en els dos últims anys i es valorarà positivament que les sol·licituds siguin presentades per entitats de Cambrils o per artistes seleccionats i/o guardonats als certàmens locals del Premi de Pintura Vila de Cambrils o la Biennal d'Art Contemporani Gastronòmic.

El termini màxim per a la presentació de les sol·licituds serà el divendres 15 de febrer de 2019, a l’OAC (Oficina d’Atenció Ciutadana) de l’Ajuntament (Plaça de l’Ajuntament, 4). L’horari de l’OAC és de dilluns a dimecres de 8:30 a 15 h, dijous de 8:30 a 18 h i els divendres de 8:30 a 14 h. Si en data 22 de febrer de 2018 no s’ha comunicat als interessats que han estat seleccionats, s’entendrà desestimada la seva petició. 

Comenta aquest article