El Reus B Cambrils trenca la ratxa i perd a casa amb el Santfeliuenc en el primer partit de l'any

Adrià Arjona controla la pilota davant d'un jugador del Santfeliuenc en el partit disputat aquest passat dissabte al matí | Lluís Rovira i Barenys

Futbol - Tercera Divisió, grup 5

Reus B Cambrils 1 - Santfeliuenc 2

El Reus B Cambrils va caure derrotat (1-2) davant el Santfeliuenc FC en el primer partit de l'any 2019, disputat el passat dissabte al migdia. L'equip d'Albert Company va realitzar un bon partit, però els roig-i-negres van veure tallada la seva gran dinàmica de resultats davant la gran efectivitat de l'equip rival. El filial reusenc acumulava ni més ni menys que 13 jornades seguides sense perdre. Val a dir que l'equip no va poder disposar de tres jugadors titulars –el porter Chechu Grana, Ruben Enri i Martí Vilà– que van ser convocats pel primer equip en el seu desplaçament al camp del Màlaga, ahir diumenge. Tots tres van seguir el partit des de la graderia. A més, aquesta mateixa setmana també s'ha produït la baixa d'Ernest Forgas que ha estat fitxat per l'Andorra.

El duel va començar de la millor manera possible pels interessos roig-i-negres. Al minut 2 de partit, Gori López va aprofitar una centrada en ras des de la banda esquerra de Lucas Ribeiro per perforar la porteria visitant (1-0). Poc després, el mateix jugador va estar a punt d'ampliar distàncies quan va enviar fora una pilota morta des de dins de l'àrea petita. El Reus B Cambrils va realitzar un gran inici de partit. Iker Goujón també hauria pogut marcar després d'un xut amb una rosca que va sortir fregant el pal dret de la porteria rival. Al minut 24, el Santfeliuenc FC va gaudir d'un penal a favor però Dani Parra –que debutava en partit oficial amb el filial–, va aturar la pena màxima. El porter del Juvenil A es va estirar a la perfecció per atrapar la pilota. A mesura que van avançar els minuts, el conjunt rival es va acostar amb més perill a l'àrea roig-i-negra i finalment van arribar els gols abans del descans, als minuts 38 i 41. En la represa, els nois d'Albert Company van continuar gaudint de la possessió de la pilota, mantenint la calma en el joc. A l'hora de joc, Adrià Arjona va xutar una falta directa i l'esfèric va sortir ben a prop del pal. Tot i estar bolcat a l'atac, el filial no va aconseguir crear suficient perill. Xavi Fabra i Imad El Kabbou van sortir per Dome i Lucas Ribeiro. El canvi ofensiu va bolcar més l'equip a l'atac i tot i intentar-ho fins al final l'equip no ha aconseguit l'empat a 2-2.

Amb aquesta derrota, el Reus B Cambrils trenca una excel·lent ratxa de resultats de 13 partits sense perdre. L'equip d'Albert Company se situa a la 8a posició del grup 5 de Tercera Divisió amb 34 punts, a 5 punts de les posicions de play off d'ascens. El proper partit dels roig-i-negres tindrà lloc diumenge 13 de gener a les 12.30 hores al camp del FC Vilafranca.