Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Formació

El 2019 es podran obtenir a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant cinc certificats de professionalitat

Per Redacció

Imatge d'un curs de formació
Imatge d'un curs de formació | Cedida
L’empresa municipal de promoció econòmica de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, IDETSA, ha obert la inscripció als cinc cursos de formació ocupacional amb certificat de professionalitat que s’impartiran l’any 2019 al Viver d’Empreses de l’Hospitalet de l’Infant: el d’Operacions auxiliars de serveis administratius i generals, el d’Organització i gestió de magatzems i el d’Activitats de gestió administrativa;  i, com a novetats respecte l’any 2018, el d’Operacions de sistemes informàtics i el d’Operacions bàsiques de restaurant i bar. Són cursos subvencionats pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), finançats amb càrrec als fons rebuts del Servei Públic d’Ocupació Estatal. Són totalment gratuïts, doncs, per a l’alumnat, i tenen com a finalitat millorar la capacitació i qualificació professional per afavorir la inserció laboral dels treballadors/es en situació d’atur. 
 
Enguany IDETSA ha aconseguit que el Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya li doni la possibilitat de tornar a oferir el curs d’Activitats de gestió administrativa, de 920 h, que començarà el 14 de gener; el d’Operacions auxiliars de serveis administratius i generals (de 470 h) i el d’Organització i gestió de magatzems (de 400 h), que s’iniciaran el 21 de gener. A aquesta oferta de cursos de formació ocupacional s’ha sumat el curs d’Operacions  de sistemes informàtics (de 640 h), que començarà el 4 de febrer; i el curs d’Operacions bàsiques de restaurant i bar, de 360 h, que també s’iniciarà el 4 de febrer. A diferència dels altres, aquest últim s’emmarca dins del Programa de formació amb compromís de contractació i, per tant, l’alumnat tindrà possibilitats d’inserció en una empresa. 
 
Les persones interessades a apuntar-se a aquests cursos, adreçats prioritàriament a les que estan en situació d’atur, han d’adreçar-se al Viver d’Empreses d’IDETSA (c/ Martí i Franquès 5, del Polígon Les Tàpies de l’Hospitalet de l’Infant). Per a més informació, es pot trucar al telèfon 977 820 820 i consultar el web www.idetsa.cat

Comenta aquest article