Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Equipaments

S'instal·la domòtica per automatitzar l'accés a les pistes municipals de tennis i pàdel de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Per Redacció

L'accés a les pistes municipals serà amb un sistema de domòtica
L'accés a les pistes municipals serà amb un sistema de domòtica | Cedida

L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant posa a disposició dels usuaris de les pistes de tennis i pàdel municipals una aplicació mòbil (app) per poder fer-ne la reserva. L’objectiu és facilitar-los un sistema més còmode de reserva i alhora millorar-ne el servei. I és que, per mitjà d’aquesta app, els usuaris poden obtenir també un codi per accedir a les pistes reservades, sense necessitat de desplaçar-se fins a la recepció per agafar i tornar-ne les claus.

Perquè això sigui possible, l’Àrea d’Esports està instal·lant domòtica a les pistes per crear un sistema d’accessos i sortides automatitzades a aquestes instal·lacions esportives. Amb aquest sistema, a partir del mes de gener, els usuaris disposaran d’un horari d’obertura de les pistes més ampli, que serà de 8 a 22 hores, tots els dies de la setmana. Aquest és l’horari d’obertura que s’ofereix també aquest mes de desembre a les pistes de tennis i pàdel de l’Hospitalet de l’Infant, on ja s’ha instal·lat la domòtica i es pot utilitzar en fase de proves.

Aplicació mòbil de ReservaPlay

Per fer-ho ara en les pistes de l’Hospitalet de l’Infant i a partir del mes de gener també en  les pistes de tennis de Vandellòs, els usuaris hauran de descarregar-se l’aplicació mòbil de ReservaPlay (disponible per Android i iOS), escollir com a “club” l’opció ESPORTS VANDELLÒS HOSPITALET i registrar-s’hi. Un cop registrats, podran triar el dia, l’hora i la pista en què volen jugar i fer-ne el pagament, per targeta de dèbit o de crèdit o carregant el seu moneder virtual. La modalitat de pagament amb targeta moneder té avantatges. Per cada 10 i 20 euros recarregats, l’Àrea d’Esports n’obsequia amb 1 i 3 euros, respectivament.

En el moment de jugar, els usuaris hauran d’obrir l’aplicació ReservaPlay i accedir a “les meves reserves”, on trobaran el codi d’accés que hauran d’introduir per obrir la pista reservada.

A l’aplicació s’hi pot accedir a través de qualsevol dispositiu mòbil o també a través de qualsevol ordinador (en aquest últim cas, via el web vandelloshospitalet.reservaplay.cat)

Més informació a l’Àrea d’Esports (977 82 05 23 i esports@vandellos-hospitalet.cat).