El Mediterrani recupera el bon joc i guanya a la pista del Futsal Valls

Imatge d'arxiu d'un partit del Mediterrani aquesta temporada
Imatge d'arxiu d'un partit del Mediterrani aquesta temporada | Lluís Rovira i Barenys

Futbol sala             Divisió d'Honor Catalana              Grup 3

Futsal Valls 1 - CFS Mediterrani 3

Gran partit del Mediterrani des del xiulet inicial del partit. Un partit en el que l'equip local va donar la pilota als jugadors cambrilencs esperant tot el partit al seu camp. El domini del Mediterrani va ser total i va practicar un molt bon joc d'equip. Només el porter local va aconseguir mantenir la porteria a 0 durant tota la primera part tot i les ocasions dels cambrilencs. A la segona part es va seguir amb la mateixa actitud i ganes i això va permetre que el Mediterrani s'avancés amb dos gols ben treballats, a càrrec d'Albert Chàfer. El Valls va escurçar el marcador amb una jugada aïllada però això no va afectar als jugadors cambrilencs que van seguir amb el mateix ritme de joc. L'1 a 3 definitiu, obra de Medina, va anar precedit d'una gran triangulació. El resultat es va fer curt atenent al treball i els mèrits de l'equip cambrilenc.

Aquest ha estat el darrer partit de l'any. La propera jornada, el 12 de gener, el Mediterrani jugarà a casa contra el Vila-rodona.