Esports

Futbol

Empat sense gols del Reus B Cambrils amb el CE L'Hospitalet en el darrer partit de la primera volta

Per Redacció

Reus B Cambrils i l'Hospitalet van empatar a zero en el partit disputat aquest passat dissabte a la tarda a l'estadi municipal
Reus B Cambrils i l'Hospitalet van empatar a zero en el partit disputat aquest passat dissabte a la tarda a l'estadi municipal | Lluís Rovira i Barenys

Futbol          Tercera Divisió          Grup 5

Reus B Cambrils 0 - CE L'Hospitalet 0

El CF Reus B Cambrils va empatar a casa davant el Centre d’Esports l’Hospitalet, ara líder del grup, en el darrer partit de l’any 2018 que es va disputar aquest passat dissabte a la tarda a l'estadi Municipal. Els minuts inicials de la primera part van destacar per la igualtat però amb L’Hospitalet molt intens i que durant una mitja hora va fer una pressió alta per intentant taponar la sortida de la pilota del filial roig-i-negre. Malgrat això, els jugadors de l'equip local van fer circular la pilota amb criteri buscant la millor opció d’atac. Tot i la pressió visitant, l'oportunitat més clara la va tenir Arjona al minut 36’ de partit. En el darrer quart de la primera part, el Reus B Cambrils es va espolsar la pressió del rival i va començar a mostrar les seves armes ofensives.

A la represa, els dos equips van sortir amb els mateixos plantejaments. El Reus B Cambrils va tenir la possessió de la pilota i va construir el seu joc des del darrere. A mesura que avançaven els minuts, les oportunitats van anar arribant. El porter local, Chechu Grana, es va lluir amb una gran intervenció al minut 67’. El porter del Reus B Cambrils va posar una gran mà després d’una jugada individual d'un davanter visitant. La pilota va acabar tocant el pal i sortint fora de porteria. En els darrers minuts, el CE L’Hospitalet va posar una marxa més. Tot i això, la defensa del filial va estar molt segura i va evitar qualsevol acció de perill. Al minut 77’, Martí Vilà va gaudir de l’acció més perillosa amb una rematada de cap que ha sortit fora per molt poc. En els darrers compassos del partit l'Hospitalet semblava donar per bo el resultat d'empat. Tot i això, va disposar d'una clara ocasió en la darrera jugada del partit. El partit es va acabar sense gols però els aficionats d'un i altre equip van obsequiar als jugadors amb un llarg aplaudiment per l'espectacle futbolístic d'alt nivell que havien ofert.

El CF Reus B Cambrils se situa a la 4a posició del grup 5 de Tercera Divisió amb 34 punts i en posicions de play off d’ascens. L’equip d’Albert Company suma la tretzena jornada consecutiva en lliga sense perdre. El proper partit dels roig-i-negres, el primer de la segona volta, tindrà lloc dissabte 5 de gener a les 12.00 hores a casa davant el FC Santfeliuenc.

Comenta aquest article