Clara victòria del Laguna a la pista de l'Agramunt que el col·loca líder

Partit del CFS Laguna, aquesta temporada
Partit del CFS Laguna, aquesta temporada | Berta Ruiz

Futbol sala            Divisió d'Honor Catalana            Grup 3

FS Agramunt 3 - CFS Laguna 8

El CFS Laguna va marcar el ritme del partit que va disputar, aquest passat dissabte, a la pista de l'Agramunt. El primer gol, a càrrec de Ramon Pujol, va pujar al marcador al primer minut de joc i a la mitja part es va arribar amb un clar 0 a 4 amb gols d'Abel Garriga, Bryan i Cózar.

A la segona part, el Laguna va seguir ampliant l'avantatge amb gols de Daniel Tejera (2) i Cózar fent pujat l'1 a 7 al marcador. El darrer gol de l'equip cambrilenc el va marcar Abel Garriga.

Després dels resultats d'aquest passat cap de setmana, el CFS Laguna és el líder de la classificació amb sis partits guanyats, dos d'empatats i cap de perdut i amb un partit menys que el segon classificat. Aquest proper dissabte jugarà a casa davant el Catllar.