Informació general

Política

Cs adverteix d'un «desajust d'un milió d'euros» als pressupostos municipals de l'Ajuntament

Per Redacció

Imatges dels dos regidors de Cs, Patrícia de Miguel i Imanol Rico al ple del passat 30 de novembre
Imatges dels dos regidors de Cs, Patrícia de Miguel i Imanol Rico al ple del passat 30 de novembre | Lluís Rovira i Barenys

El grup municipal de Ciutadans (Cs) Cambrils ha demanat una rectificació urgent dels pressupostos municipals de 2019 d'acord amb les apreciacions tècniques de l’informe d'intervenció de l’Ajuntament. El portaveu municipal de Cs, Imanol Rico, ha explicat que “aquest pressupost no contempla els sous de tota la plantilla del personal” i que “el govern ha incrementat un 137% la previsió d’ingressos per l’impost de construccions i obres, passant de 600 mil euros a 1 milió 400 mil, sense justificar d’on preveuen que vindran aquests ingressos”. Això es tradueix en "un desajust de ben bé un milió d'euros".

Imanol Rico ha demanat “una rectificació immediata en la qual es pressuposti com altres anys tota la plantilla de l’Ajuntament tal com ha suggerit la tècnica de personal i l’interventor”, i ha sol·licitat que “no es variï de criteri a portes d’unes eleccions per fer electoralisme”.

La formació taronja votarà en contra d’aquests pressupostos perquè “es mantenen en la seva prehistòrica política econòmica que durant tot el mandat ha dut a terme la senyora Mendoza i els seus socis”. Rico ha explicat que “no podem donar suport al pressupost a canvi de negociar només l’1% del total, a més en una reunió celebrada 2 dies abans de la seva aprovació. Volem un canvi profund en la política econòmica de l’ajuntament de Cambrils, perquè la que porta a terme aquest govern es antagònica a la nostra”. Finalment, el portaveu taronja ha insistit que “Cs votarà en contra perquè els recursos no es poden gestionar i obtenir a partir d'una alta pressió fiscal i d’anar augmentant contínuament els costos de serveis sense millorar la seva qualitat”.

 

Comenta aquest article