El CB Cambrils tanca l'any amb una àmplia victòria contra el Calafell

Ruben Molina llença a cistella davant l'oposició de tres jugadors del CB Calafell | Lluís Rovira i Barenys

Bàsquet             Tercera Masculí              Grup 8

CB Cambrils 80 - CB Calafell 50

Hyundai CB Cambrils: Antonio Cañete (3), Álex Rodríguez (20), Rubén Molina (7), Marc Torrente (4), Andreu Febrer (6) – 5 inicial – Emi Sanfilippo (1), Pablo Fernández (5), Pere Tost (22), Òscar Lázaro (6), Ramon París (3), Òscar Font (3).

3 triples (Rodríguez 2, Paris 1, Molina 1, Tost 1). 25/39 tirs lliures. 16 faltes personals. Sense eliminats.

Parcials: 16-13 / 39-24 / 58-36 / 80-50.

L’Hyundai CB Cambrils va guanyar el darrer partit de l’any contra el CB Calafell, que només va oposar resistència durant els primers set minuts del partit. Des del començament del partit, els jugadors cambrilencs van intentar posar un ritme alt de partit. En els primers minuts, però, el CB Calafell va poder dominar el marcador, ja que en el minut 7 guanyava per 8 a 11. Però arribat aquest punt, i quan es van començar a fer els canvis, la segona unitat cambrilenca va pujar molt el nivell defensiu, col·lapsant totalment l’atac del Cambrils, recuperant pilotes contínuament i anotant en situacions de contraatac, primer amb un parcial de 8 a 0, però que va anar augmentat per arribar al 34 a 19 en el minut 18 o el 39 a 24 en el descans. Els jugadors de l’Hyunday CB Cambrils van poder córrer i oferir moments de jugades espectaculars.

Després del descans, els jugadors cambrilencs no es van relaxar, ans al contrari, van seguir defensant intensament, especialment en el joc exterior, i amb un nou parcial de 8 a 0 de sortida, posava el marcador 47 a 23, en el minut 24. Malgrat que la diferència anava creixent, els jugadors cambrilencs van seguir fent una molt bona defensa, i el CB Calafell es va veure desbordat en tot moment. Poc a poc, l’avantatge va créixer fins als 30 punts que corresponen al marcador final (80-50).

Amb aquest resultat, l’Hyundai CB Cambrils acaba l’any 2018 amb un balanç de 7 victòries i 3 derrotes, amb el partit contra l’A. D. Torreforta B pendent de jugar. Es troba en cinquena posició, però amb un partit perdut més que el líder, i els mateixos partits perduts que el segon i tercer classificats.

Aquest ha estat el darrer partit de l'any. La competició de lliga es reprendrà passat les festes nadalenques i el Hyundai CB Cambrils jugarà, el diumenge 13 de gener, a la pista de l'AE Claret de Valls.

Álex Rodríguez entra a cistella davant l'oposició d'un jugador del Calafell / foto: Lluís Rovira i Barenys