Vela

L'equip de regates del CN Cambrils copa bona part de les posicions de podi a la Winter Challenge Week

El podi en G3 va ser copat per tres regatistes del CN Cambrils
El podi en G3 va ser copat per tres regatistes del CN Cambrils | Cedida

Aquest passat cap de setmana va culminar la Winter Challenge al Club Nàutic Salou després d’haver-se iniciat, durant el pont de la Constitució, al Club Nàutic Cambrils amb la setmana d’entrenaments. A la competició hi van prendre part regatistes d'arreu de Catalunya. Pel que fa a l’equip de regates del Club Nàutic Cambrils cal destacar que, un cap de setmana més, l’equip va aconseguir bons resultats en totes les classes en les que va participar: Optimist G1, G2 i G3 i Làser 4.7.

Pel que fa a la classe Optimist, en la categoria G3, podi exclusiu del club cambrilenc amb Alejandro Ferrero en tercer lloc, Joan Domingo segona posició i Iker Múgica com a primer classificat. En la categoria G2 també presència cambrilenca al podi amb Mar Fernández en primera posició i Oriol Ramon en tercer lloc. Finalment en la categoria G1, Zsombor Denes, en segona posició i Joan Fargas en tercer lloc.

Pel que fa a la classe Làser 4.7 va coronar el pòdium Nil Subirats i la tercera posició va ser per Lluis Fargas. Des del Club volen felicitar a tots els participants i especialment al regatista del Club Nàutic Salou, Adam Benedicto, que es va proclamar campió absolut de la regata.