Vandellòs i Hospitalet de l'Infant, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Cursa

Cursa de Sant Silvestre solidària, el 23 de desembre, a l'Hospitalet de l'Infant

Per Redacció

Imatge d'arxiu de la cursa sant Silvestre
Imatge d'arxiu de la cursa sant Silvestre | Cedida

La VII Cursa de Sant Silvestre de l’Hospitalet de l’Infant, organitzada per l’Àrea d’Esports de l'Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, tindrà lloc el diumenge 23 desembre, a partir de les 11 h. Com l’any passat, la inscripció costa 1 euro per participant i la quantitat recaptada es destinarà íntegrament a la Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre.

Això ho han acordat la regidora d’Esports, Cristina Borràs; i la delegada a l’Hospitalet de l’Infant de la Lliga, Gemma Arias, que dilluns passat, 10 de desembre, van renovar el conveni de col·laboració que van signar l’any 2017. Per mitjà d’aquest conveni, l’Àrea d’Esports s’ha compromès a tornar a cobrar la inscripció a favor d’aquesta entitat; i la Lliga s’ha compromès a destinar els diners aplegats en la Cursa a la millora del malalt oncològic i a realitzar activitats de prevenció del càncer.

En aquesta competició hi podran participar totes les categories. El recorregut serà de 4.000 m (dues voltes a un circuit de 2.000 metres) i tindrà el seu punt de sortida i d’arribada a la Plaça Berenguer d’Entença, on hi ha la façana de l’hospital gòtic. Hi haurà trofeus per als 5 primers classificats, així com també per al primer atleta local, tant de la categoria femenina com masculina. A més, tots els participants rebran un obsequi.

Els que vulguin prendre part en aquesta cursa solidària poden apuntar-s’hi amb antelació, a través del web www.tretzesports.org; o el mateix dia de la prova (a partir de les 9.30 h, hora en què està prevista la recollida de dorsals), a la Plaça Berenguer d’Entença.

L’any passat s’hi van inscriure unes 400 persones.

Comenta aquest article